Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

ReportážeWU-21

Ze zápasu s Líšní bez bodu

Sparťanky nestačily v posledním zápase základní části na Líšeň

Sdílet

V dohrávce 13. kola čekal naše béčko venkovní zápas s Líšní. Sparťanky dokázaly v prvním poločase srovnat stav utkání, na druhou branku soupeře z druhé půle už ale nestihly zareagovat a Sparta tak Líšni podlehla 1:2.
Hodnocení hlavní trenérky Terezy Koubové: „Soupeř hrál celý zápas organizovaně v bloku s rychlým přechodem do útoku. Snažil se i o aktivní vysoký presink při naší rozehrávce a jednu chybu tak potrestal. Nám se dařila v prvním poločase hra křídelním prostorem, když po jedné takové akci jsme stav do poločasu srovnali.
Bohužel ve druhém poločase jsme se vinou hodně laciných ztrát dostávali pod tlak. Několikrát nás podržela brankářka. Za druhý poločas jsme si vyhrát nezasloužili. Příští týden nás v nadstavbě znovu čeká tento soupeř a já věřím, že podáme mnohem kvalitnější výkon.“
Sparta se po základní části ligy nachází na druhém místě tabulky. V neděli 28. dubna startuje ligová nadstavba. Společně se Spartou je ve skupině o postup vítěz základní části FC Praha, dále SK Líšeň a SK Sigma Olomouc. V prvním kole se sparťanské hráčky znovu utkají s Líšní, tentokrát v domácím prostředí na Proseku.
2. liga žen, 13 kolo
SK Líšeň – AC Sparta Praha 2:1 (1:1)
Branky: 13. Špičková, 81. Kukučová – 23. Truxová
Sestava Sparty: Urbancová – Vopatová (81. Čechová), Skrčená, Nováková – Hoffmann, Truxová, Bilá, Stanislavová, Lindáková – Plachá (81. Litvanová), Bardová

Další novinky