Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyMuži A

Po prvním poločase bylo hotovo

Josef Šural hodnotí vítězství v Teplicích

Sdílet

Josef Šural jako správý kapitán šel svým parťákům i v Teplicích příkladem a dvěma přesnými hlavičkami obstaral úvodní branky zápasu. Sparta nakonec zvítězila 4:0 a i po čtyřech kolech zůstává v lize bez ztráty bodu.

ŠURAL | Po poločase bylo hotovo

Podobný zápas jsi v Teplicích asi ještě nezažil, že?
Samozřejmě, že ne, nevyhrává se tady lehce, Spartě už vůbec ne. Před zápasem jsme si řekli, že uděláme maximum pro to, abychom jakkoliv vyhráli. Nikdo z nás asi nečekal, že to bude takhle jednoznačné. Jsme za to rádi. Po prvním poločase bylo rozhodnuto.
Posunula se i hra týmu?
Naše hra se zlepšovala s každým gólem, každý si dovolal víc a víc. Chtěli jsme hrát jednoduše a nevymýšlet každý sám na sebe, což se nám dařilo. Hráli jsme jako tým a od toho se chceme odrazit.
Hned z první standardky jste dali gól. Pracovali jste na tom speciálně?
Hodně jsme o tom mluvili, na startu sezóny jsme měli spoustu standardních situací a gól z toho žádný. Tentokrát nám sednul hned první přímák a hodně nám to pomohlo do dalšího průběhu.
Jak může takové vítězství pomoci vaší sebedůvěře?
Věřím, že nás to nakopne, že zase každý bude mít velkou chuť během týdne pracovat a dál se zlepšovat. Všichni se budou těšit na další zápas a budeme zase chtít uhrát dobrý výsledek.
Na startu ligy jsou tři týmy stále stoprocentní. Co na to říkáš?
Všichni to vzali zodpovědně, nikdo nechce poztrácet body. Jsem rád, že jsme to zvládli taky. Soupeři mají obrovskou kvalitu, obzvlášť posílená Slavia. Vypadnutí z Evropy nás mrzí, ale teď to může být naše výhoda. Budou mít mraky zápasů a my toho budeme chtít využít. Doufám, že budeme takhle naplno bodovat, co nejdéle to půjde.

Další novinky