Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyU-12

Dvanáctka porazila starší Motorlet!

V dalším přípravném utkání se představila naše nejmladší žákovská kategorie proti výběru o rok staršího Motorletu Praha!

Sdílet

Nejmladší žákovská kategorie přivítala v rámci přípravného utkání o rok straší výběr našeho partnerského klubu - Motorletu Praha! Se svým soupeřem se mladí sparťané utkali v systému 8+1. Zápas byl rozdělen na třetiny, přičemž se každá hrála třicet minut herní doby.
Sparťané na svého, o rok staršího soupeře, od začátku utkání doslova vlétli a nedávali mu žádný prostor k jeho hře! Naši hoši vynikali jak ve hře s míčem, tak i v kombinaci a rychlosti postupu útoku! Jejich jasná převaha byla v první třetině navíc korunována góly, kterých sparťané v první třicetiminutovce nastříleli hned osm! A protože se Motorlet prosadil za záda Maďara jen jednou, ovládli mladí sparťané první třetinu v poměru 8:1!
Po první přestávce Motorlet výrazně zlepšil svůj výkon a vyrovnal hru. Sparťané ale i nadále odváděli na hřišti přesvědčivý výkon, když se jim i nadále dařila kombinace, podpořená krásnými přechody v situacích jeden na jednoho. A to přineslo ovoce, zejména v podobě dalších dvou vstřelených branek do sítě Motorletu! Ten v prostřední části zápasu opět prostřelil Maďara jednou, čímž jen upravil konečný stav druhé třetiny, ve které Sparta opět zvítězila, tentokrát 2:1!
Závěrečná část duelu pak byla, co se týče nastřílených branek, jednoznačnou záležitostí chlapců ze Strahova! Ti vstřelili svému soupeři další čtyři branky, čímž rozhodli o osudu poslední části utkání! Motorlet v ní dodržel svůj gólový standart a radoval se z jedné branky ve sparťanské síti. Sparta tak v závěrečné třetině zvítězila 4:1, přičemž celý zápas ovládla vysoko 15:3!
AC Sparta Praha - FK Motorlet Praha 15:3 (8:1, 2:1, 4:1)
Branky AC Sparta Praha: 3x Chrastina, 3x Wölfl, 2x Kosorič, 2x Nechvátal, Braun, Kuthan, Štýbr, Uhrin, Penxa
Sestava AC Sparta Praha: Maďar - Poturnay, Krpálek, Kolář, Vodolán, Duška, Kosorič, Moudrý, Braun, Hrodek, Kuthan, Uhrin, Štýbr, Penxa, Chrastina, Nechvátal, Wölfl

Další novinky