Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyŽeny A

První derby sezony!

V sobotu ženské derby!

Sdílet

Sparťanky čeká v sobotu od 16 hodin první derby nové sezony. Již zítra se na domácí půdě utkají se Slavií. Sparťanky drží sérii 5 vítězství v derby.
Hned ve druhém kole ženské nejvyšší ligy se sparťanky utkají se Slavií. Derby v úvodu sezony může naznačit, kdo bude mít v boji o mistrovský titul výhodu. Oba týmy získaly v prvním kole po 3 bodech, aktuálně obsadila nejvyšší místo tabulky Slavie, díky 8 vstřeleným brankám.
Oba týmy vstoupily do nové sezony se změnami v kádru, Slavie i na trenérské pozici, kde Pavla Medynského nahradil Michal Kolomazník, který doposud působil jako trenér žen na Dukle.

POZVÁNKA | Derby žen

„Na obou stranách došlo k několika změnám, ale oba týmy se již natolik znají, že půjde, jako v každém zápase, o boj o každý balón,“ říká kapitánka Petra Bertholdová.
„Viděla jsem finále ženského poháru mezi Spartou a Slavií, a byl to souboj. V zápasu byla spousta napínavých momentů a na obou týmech bylo vidět obrovské odhodlání. Očekávám, že sobotní zápas bude podobný. Náš tým je připravený a vydáme ze sebe všechno abychom byli spokojeni my i fanoušci,“ dodává Clare Pleuler.
Slavie má po minulé sezoně, kdy se Spartou pětkrát prohrála, co oplácet. Můžeme se tedy těšit na zápas plný všeho, co k derby patří - bojovnost a odhodlání.
„Na každý zápas se poctivě připravujeme a věřím, že holky budou hladové a půjdou za vítězstvím od první vteřiny,“ říká trenér Peter Bartalský.
„Vyhrát nad Slávií by pro mě byl ten nejhezčí dárek k narozeninám,“ doplňuje Iva Mocová.
Sobotní derby vám nabídneme v přímém přenosu na live.sparta.cz!

Další novinky