Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

NovinkyU-15

U15 sehrála přátelské utkání s Baníkem Ostrava

U15 Baník Ostrava – Sparta Praha 3:3

Sdílet

Kategorie U15 si zahrála přátelské utkání s Baníkem Ostrava. V zápase museli hned dvakrát dotahovat výsledek. Obě srovnávací branky vstřelil Krulich. Poté jsme šli do vedení my zásluhou Kačera, který prostřelil brankáře. Na konečných 3:3 vyrovnali domácí z pokutového kopu.
Baník Ostrava U15 – ACS U15 3:3 (2:3)
Branky: 2x Krulich, Kačer
AC Sparta: Kerbach – Váňa, Říha, Novák, Piralic, Vaněk, Pomykáček, Cettl, Horák, Vitarigov, Ingardia, Kačer, Rožánek, Krulich, Boháč.
Hodnocení hlavního trenéra Martina Kumšty: „Utkali jsme se s týmem, který vyhrál celkovou loňskou kategorii U14 a v létě nás doma porazil 0:2. Utkání jsme nezačali dobře a hned prohrávali. Soupeř na nás doslova vlítnul a nám trvalo, než jsme na toto tempo a agresivitu zareagovali. S přibývajícím časem jsme se soupeři nejen vyrovnali, ale byli i lepším týmem na hřišti. Remíza je podle mě spravedlivá, i když si myslím, že jsme měli více zajímavějších možností na vstřelení branek. Za to, jak oba týmy k zápasu přistoupili, jaké tempo hry dokázali udržet po celé utkání, si nikdo nezasloužil prohrát.“

Další novinky