Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

NovinkyMuži B

Návrat z karantény

Rezerva Sparty se vrátila ke společnému tréninku

Sdílet

Trenér Michal Horňák se po čtrnácti dnech opět sešel se svými svěřenci v prostorách strahovské akademie. Všichni hráči včetně realizačního týmu absolvovali test na Covid-19 s negativním výsledkem a tým tak mohl zpět ke společnému tréninku. Plán přípravy doznal několika změn, kdy například místo soustředění v Písku nakonec tým zamíří na sever Čech do Břízek.
Sparťanskou předsezonní přípravu zastavila na 14 dní nařízená karanténa, kvůli výskytu onemocnění Covid-19. Nyní však všechny testy hlásí negativní výsledky a sparťané opět obuli kopačky a vyrazili na jeden z pažitů na Strahově. Trenér Horňák přivítal v malé míře obměněný kádr. Na testech v Pardubicích se totiž hlásil Lukáš Hušek a naopak na Strahově byli přítomni Václav Dudl s Tomášem Wiesnerem, kteří se vrátili z hostování. U Tomáše Wiesnera je pobyt na Strahově navíc zapříčiněn rekonvalescencí po operaci. Rezervu rozšíří minimálně ještě jeden hráč a to ve čtvrtek, kdy do ČR přicestuje Vadim Červak.
Původně plánované soustředění v jihočeském Písku se přesouvá do Břízek, kam rezerva vyrazí v neděli 9. srpna, ještě před odjezdem B-tým odehraje tréninkové utkání proti U19, a to v pátek od 10:00 na Strahově. Na severu Čech zůstane béčko do pátku 14. srpna a v sobotu 15. srpna čeká Spartu B generálku na první kolo ČFL, a to doma na Strahově proti rezervě Teplic od 11:00.
Česká fotbalová liga začíná pro svěřence trenéra Michala Horňáka v 22. srpna v Domažlicích proti místní Jiskře od 17:00.
1 / 80

Plán srpnové přípravy B-týmu:

7. srpna           tréninkové utkání | 10:00 Sparta B – Sparta U19 (Strahov)
9. - 14. srpna soustředění Břízky
15. srpna         přípravné utkání | 11:00 AC Sparta Praha B – Teplice B (Strahov)
22. srpna         1. kolo ČFL | 17:00 TJ Jiskra Domažlice – AC Sparta Praha B (Domažlice)

Další novinky