Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyMuži B

Vydra prodloužil smlouvu

Talentovaný hráč pokračuje ve Spartě

Sdílet

Patrik Vydra bude nadále sparťanem. Osmnáctiletý obránce, který se nově zařadil do kádru B-týmu, podepsal nový víceletý kontrakt.
Patrik ročník zahájil jako kapitán sparťanské devatenáctky. Hned v prvním duelu sezony rozhodl gólem z penalty o vítězství nad Pardubicemi. Střelecky se prosadil ještě proti Meteoru, Hradci a Slavii. Celkem v sezoně odehrál 12 utkání v I. Celostátní dorostenecké lize.
Další dva duely zapsal v UEFA Youth League proti MTK Budapešť. Také v této soutěži vstřelil branku. Patrik je rovněž reprezentantem do 19 let. V národním týmu v probíhajícím ročníku nastoupil sedmkrát. Proti Dánsku rozvlnil síť.
Závěrem podzimní části Vydra začal nakukovat do sparťanské rezervy. Odehrál kompletní porci minut proti Líšni a Prostějovu. V týmu trenéra Horňáka už zůstal. V přípravě na jaro zasáhl do všech 9 utkání a dal jednu branku. Byl druhým nejvytěžovanějším hráčem rezervy.
Nyní už Patrik patří na soupisku B-týmu a o víkendu ho dost pravděpodobně uvidíme na Stadionu Evžena Rošického v zápase rezervy proti Varnsdorfu.
Patriku, ať se Ti ve Spartě daří!

Další novinky