Ligová fotbalová asociaceChance Liga
InformaceMuži B

B-tým poprvé doma na Žižkově

Rezervu čeká první domácí soutěžní zápas na žižkovském stadionu.

Sdílet

V neděli 7. srpna odehraje B-tým Sparty svůj první domácí ligový zápas na stadionu Viktorie Žižkov. Utkání startuje v 10:30 a ve článku níže najdete všechny potřebné informace ohledně vstupenek nejen na toto utkání, ale i na ostatní domácí zápasy Sparty na žižkovském stadionu.
Sparťanská rezerva po roce na stadionu Evžena Rošického na Strahově mění své domácí hřiště a přesouvá své domácí zápasy ve FORTUNA:NÁRODNÍ LIZE na Žižkov. Domácí zápasy by zde Sparta měla hrát v neděli od 10:30, ale je potřeba počítat i s možnou změnou termínu, pokud by bylo utkání vysíláno v České televizi nebo z jiného výjimečného důvodu.
Pro sparťanské fanoušky budou otevřeny dva vstupy na stadion (hlavní z ulice Seifertova a druhý boční z ul. Siwiecova). Oba vstupy mají svou vlastní pokladnu, které se otevřou vždy hodinu před výkopem a budou k dispozici až do konce prvního poločasu. Vstupenky lze ale kupovat výhodněji online přes Enigoo. Cena vstupenky v online předprodeji je 80,-Kč. V den zápasu na pokladně stojí 100,-Kč, bez možnosti výběru místa a s platbou pouze v hotovosti.
Předprodej vstupenek na nejbližší zápas proti MFK Vyškov začíná ve čtvrtek 4. srpna v 16:00.
Novinkou pro tuto sezonu je také to, že všechny přenosy (vyjma těch televizních) ze zápasů druhé nejvyšší soutěže budou vysílané živě na webových stránkách sporttotal.cz.

Další novinky