Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

NovinkyMuži A

Věrnostní systém: Zápas s Olomoucí

Už v neděli nás čeká další domácí zápas

Sdílet

Už v neděli nás čeká další domácí zápas. V rámci 3. kola FORTUNA:LIGY přijede na Spartu Olomouc. Výkop zápasu je naplánován na 19:00 hodin. Pokud se na stadion nechystáte a vlastníte permanentní vstupenku, můžete své místo přeposlat svému kamarádovi či uvolnit místo do volného prodeje.
V prvních dvou domácích zápasech nové sezony byla na stadionu skvělá atmosféra! Cestu na Spartu si na oba zápasy našlo přes 13 tisíc fanoušků. Pojďme zaplnit Letnou i na nedělní zápas s Olomoucí a pomoci k prvnímu domácímu vítězství v nové sezoně!
Téměř 90 % permanentkářů si po utkání s Libercem připsalo své první body do nového věrnostního systému. Na zápas přišlo 5091 permanentkářů, 288 fanoušků darovalo své místo kamarádovi a 196 jich uvolnilo místo do prodeje.
Pokud se na utkání s Olomoucí nechystáte, můžete své místo do pátečního poledne uvolnit do volného prodeje. A nebo můžete své místo přeposlat svému kamarádovi. To bude možné nejpozději tři hodiny před výkopem, tj. do nedělních 16:00 hodin. Do tohoto termínu je ale současně nutné přeposlané místo druhou osobou v profilu Sparta iD přijmout. Celý proces můžete vedle internetového prohlížeče provést už také v mobilní aplikaci Sparta.
  • Do pátku do 12:00 můžete uvolnit místo do volného prodeje
  • Do neděle do 16:00 můžete darovat místo kamarádovi (do stejného času musí kamarád vstupenku přijmout)
Jak postupovat při darování nebo uvolnění místa do volného prodeje? Detailní návod najdete v tomto článku

Další novinky