Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyMuži A

Vstupenky na zápas se Slováckem a Budějovicemi

Volný prodej startuje ve čtvrtek ve 12:00 hodin. Chystáme také speciální akce

Sdílet

Z důvodu odložení zápasu se Slováckem nás stále ještě čekají dva domácí zápasy. Ten první proti Slovácku na Letné odehrajeme ve středu 9. listopadu (od 19:30). Výroční utkání proti Českým Budějovicím je na programu v sobotu 12. listopadu (od 18:00). Volný prodej na oba zápasy bude spuštěn ve čtvrtek 3. listopadu ve 12:00. Vstupenky zakoupíte ZDE. Ve spolupráci s HC Sparta Praha jsme pro vás navíc připravili slevovou akci na duel se Slováckem. Na utkání s Českými Budějovicemi, které odehrajeme v těchto krásných retrodresech, zase zveme zdarma organizované skupiny s dětmi i dětské členy Sparta Clubu. Více se dozvíte v tomto článku.

Prodej vstupenek

Volný prodej se odehrává ve dvou časových pásmech. Utkání se Slováckem i Budějovicemi patří do standardní cenové kategorie, což znamená, že v prvním časovém pásmu stojí vstupenky 250, 320 a 400 Kč. To v případě zápasu se Slováckem platí až do pondělí 7. listopadu od kdy od 12:00 začne platit druhé časové pásmo již za odlišných cenových podmínek. Stejný případ nastane také u vstupenek na výroční zápas s Budějovicemi ve čtvrtek 10. listopadu ve 12:00.
  • 2. 11., 12:00: Začátek prodeje na oba zápasy pro Sparta Club
  • 3. 11., 12:00: Začátek volného prodeje na oba zápasy za podmínek 1. časového pásma
  • 7. 11., 12:00: Začátek volného prodeje na zápas se Slováckem za podmínek 2. časového pásma
  • 10. 11., 12:00: Začátek volného prodeje na zápas s Budějovicemi za podmínek 2. časového pásma

Speciální akce s HC Sparta Praha na zápas se Slováckem

Na zápas se Slováckem jsme společně s HC Sparta Praha připravili akci pro držitele vstupenek z nedělního utkání HCS – Pardubice (i držitele sezonních vstupenek na HCS). Ti získají 30% slevu na vstupenky na náš středeční zápas se Slováckem. Slevu je možné uplatnit pouze online. Při nákupu vstupenky prostřednictvím portálu Enigoo zadáte do položky „slevový kód“ číslo čárového kódu ze vstupenky HCS či hokejové permamentky.

Děti na zápas s Budějovicemi

Informace pro členy Sparta Clubu Junior+ a Junior
Členové Sparta Clubu Junior+ a Junior mají možnost získat vstupenku zcela zdarma v portálu ENIGOO. Zde si vyberete libovolné místo a v košíku kliknete na „odemknout slevu“, kam zadáte své členské číslo. Sleva platí pouze na jednu vstupenku.
Informace pro organizované skupiny dětí
Na utkání zveme také organizované skupiny dětí ve věku od 4 do 15 let, které dorazí na stadion v doprovodu dospělé osoby. Zároveň ale platí pravidlo, že 1 dospělá osoba k sobě musí mít minimálně 4 děti maximálně pak 10. Poměr dětí a dospělých bude kontrolován u vstupu na stadion. Pokud tak nebude splněn minimální poměr 1 dospělý : 4 dětí, nebudete na stadion vpuštěni! 
Organizované skupiny dětí mohou získat vstupenky zcela zdarma, a to do sektorů na vstupu E. Své žádosti můžete posílat do čtvrtka 10. listopadu. nebo do naplnění kapacity stadionu.
Jak získat vstupenky?
1. Seznamte se s dokumentem s Informacemi o zpracování osobních údajů
2. Napište na e-mail deti@sparta.cz
3. Do e-mailu uveďte následující údaje:
Odeslání žádosti o vstupenky automaticky neznamená úspěšné získání vstupenek. Potvrzení o přijetí vaší žádosti vám zašleme do 3 pracovních dnů, pokud bude objednávka úspěšná, zašleme vám i elektronické vstupenky, které je nutné si vytisknout.
  • Jméno a příjmení odpovědné osoby za skupinu + datum narození (osoba musí být starší 18 let)
  • Kontaktní údaje na žadatele: 1. telefon, 2. e-mail
  • Počet dětí ve skupině
  • Počet dospělých osob ve skupině
  • Celkový počet vstupenek, o který žádáte

Další novinky