Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

NovinkyMuži A

Změna v realizačním týmu ACS

V realizačním týmu Sparty došlo po konci podzimní části k jedné změně

Sdílet

V realizačním týmu Sparty došlo po konci podzimní části k jedné změně. Dánský asistent trenéra Thomas Nørgaard se rozhodl přijmout nabídku na hlavního trenéra v Dánsku, kde bude blíže ke své rodině. O jeho nástupci budeme fanoušky brzy informovat.
Chtěli bychom Thomasovi za jeho práci pro Spartu poděkovat a do dalšího angažmá popřát hodně štěstí.
„V klubu jsem byl opravdu šťastný. Praha je krásné město a v mnoha ohledech jsem se zde cítil vítán. Zároveň jsem rád, že jsem mohl být součástí Sparty. Nejen být uvnitř klubu, ale také díky veškerému tlaku a očekávání, které tu kolem nás je. Je pro mě obrovskou ctí, že jsem mohl být součástí něčeho takhle velkého. Zároveň jsem ale dostal příležitost být blíž své rodině a možnost být hlavním trenérem v Dánsku. Není to proto, že bych nebyl spokojený tam, kde jsem, ani proto, že bych nevěřil, že tento projekt bude úspěšný, jelikož je to přesně naopak. Je to spíše o možnosti být blíže rodině a příležitosti, která přijde jednou za čas. Ve fotbale není načasování nikdy dobré, takže čas od času musíte udělat těžké rozhodnutí. Nyní mohu být doma v Dánsku, blíže rodině a součástí projektu, který vypadá opravdu zajímavě. Zároveň ale opouštím klub, který se mi během půl roku dostal hluboko pod kůži. Jsem přesvědčený o tom, že Sparta bude v následujících měsících úspěšná,“ uvedl Thomas Nørgaard.
„Thomas za mnou asi před dvěma týdny přišel s prosbou. Dostal příležitost vrátit se domů do Dánska a být blíž své rodině. Zároveň mu byla nabídnuta pozice hlavního trenéra, což mu rozhodnutí trochu usnadnilo. Samozřejmě jsme celou situaci řešili s Tomášem Rosickým, zda je možné, abychom žádost přijmuli. Nakonec jsme se rozhodli vyhovět a Thomase uvolnit. Přeji mu jen to nejlepší,“ říká k odchodu jednoho ze svých asistentů Brian Priske.
O novém členovi realizačního týmu budeme fanoušky brzy informovat.

Další novinky