Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

NovinkyMuži A

Wiesner podepsal nový kontrakt

Sparťanský odchovanec prodloužil smlouvu

Sdílet

Tomáš Wiesner spojuje další budoucnost se Spartou. Pětadvacetiletý sparťanský odchovanec podepsal na Letné nový víceletý kontrakt. Wiesy, ať se Ti v rudém dresu daří!
„Je pro mě čest, že Sparta jako největší klub v Česku o mě má zájem. Jsem moc rád, že můžu smlouvu prodloužit. Doufám, že to bude pokračovat dál. Samozřejmě věříme, že pod vedením současného realizačního týmu a s kádrem, který máme, se nám podaří získat titul. Osobně bych pak chtěl být pravidelně v sestavě a abych týmu co nejvíc pomohl. A když nebudu na hřišti, tak se budu snažit kluky co nejvíc podpořit,” řekl Tomáš Wiesner po podpisu nové smlouvy. 
Wiesner v této sezoně zatím odehrál 13 ligových zápasů, jeden pohárový a dva v Konferenční lize. Jednou se zapsal mezi střelce, když se trefil na Letné proti Pardubicím. Zásah v epet ARENĚ přidal také v přípravném zápase proti Norimberku. 
Tomáš byl nejvytěžovanějším hráčem minulé sezony, když si připsal 33 duelů v lize, tři v MOL Cupu a 11 v evropských pohárech. V minulosti působil na hostování v Mladé Boleslavi nebo Liberci, právě ve Slovanu odehrál v roce 2018 svůj první ligový zápas. 
Celková Wiesnerova bilance v nejvyšší soutěži zní 83 zápasů a sedm gólů. V rudém dresu zapsal dosud 89 soutěžních zápasů napříč soutěžemi a sedm branek. V minulém roce také zapsal první tři starty za A-tým české reprezentace. 

Další novinky