Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

RozhovoryMuži B

Chceme jít cestou mladých hráčů

Petr Janoušek po vítězném derby béček

Sdílet

Hlavní trenér rezervy Petr Janoušek odpovídal po vítězstvím nad Slavií na dotazy novinářů. Přepis tiskové konference najdete v článku níže.
Jaký je zdravotní stav Adama Ševínského?
Ševínský je aktuálně v péči lékařů, měl svalovou bolest, ale blíže to zatím nedokážu určit.
Budete se i v  dalších zápasech moci opřít o hráče z  A-týmu?
To je vždycky otázka vzájemné spolupráce s trenérem A-týmu, jak je bude potřebovat vytížit. Trio Daněk, Minčev, Karabec bylo k dispozici i na Premier Cup, vždy je to ale plně v kompetenci trenéra Priskeho. Pokud budou potřebovat minutáž, tak já je vždycky v sestavě rád uvidím a myslím si, že hlavní trenér s tím nebude mít problém. Pokud nebudou k dispozici, tak máme dost široký kádr na to, abychom podali podobné výkony, možná s mladšími a méně zkušenějšími, ale stejně dravými a připravenými hráči.
Jak hodnotíte zápas, ve kterém Slavia nastoupila s  mnoha zkušenými hráči?
Nemyslím si, že by to byl jednoznačný zápas. Prvních dvacet minut to bylo nahoru dolů, tam se lámal chleba. Nicméně kluci zvládli a dodrželi to, co jsme po nich chtěli. Vycházeli ze středového bloku, čímž se nám dařilo soupeře přehrávat. Samozřejmě jsme si vědomi, že Slavia přijela se šikovnými a zkušenými hráči, ale my chceme jít cestou mladých hráčů a takhle jsem to diskutoval i s trenérem Priskem.
Váš tým vypadal dravěji a plný touhy zvítězit, viděl jste to podobně?
Do každého utkání jdeme s tím, že chceme vyhrát. Samozřejmě, soupeř měl možná zkušenější hráče, za dravost a přístup našich kluků jsem proto hrozně rád. Naplnili naše očekávání, protože to byl jeden z cílů, se kterými jsme do utkání šli. Dravost byla jedním z rozhodujících faktorů.
Jak hodnotíte atmosféru v epet ARENĚ?
Za utkání na Letné jsme hrozně rádi, derby to dodalo koření. Moc děkujeme za velkou návštěvu.

Další novinky