Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyMuži A

Vorel prodloužil smlouvu

Šestadvacetiletý brankář prodlužuje spolupráci se Spartou

Sdílet

Vojtěch Vorel podepsal se Spartou nový víceletý kontrakt. Šestadvacetiletý gólman tak bude nadále pokračovat v našem klubu. Vojto, ať se ti v brankářském dresu Sparty daří!
„Znamená to pro mě straně moc. Ve Spartě jsem odmala. Beru to jako motivaci do další práce. Věřím, že se Spartou něco vyhrajeme. Jsem moc šťastný za důvěru, kterou mi Sparta vyjádřila,“ řekl Vojtěch Vorel bezprostředně po podpisu nového kontraktu. A jaké si vůbec klade cíle do dalšího období? „Cíle ve Spartě jsou jen ty nejvyšší. Teď jsem konečně stálým členem A-týmu a chci sbírat trofeje. Ať už v poháru nebo ligové vítězství. Zároveň si přeju, abychom dosáhli na úspěchy v Evropě. Věřím, že se to postupně bude plnit.“
V této sezoně Vojta odchytal první soutěžní zápas za první tým Sparty, když hájil naší bránu v pohárovém utkání proti Domažlicím, které Sparta vyhrála 6:1. Většinu ročníku plní roli dvojky a je připraven v případně potřeby do naší lavičce. Starty sbírá také za rezervní tým.
Vorel je sparťanským odchovancem. Prošel strahovskou mládeží a dostal se až do týmu do 21 let. Zkušenosti s dospělým fotbalem získával na hostování Ve Vlašimi, Senici a především v Českých Budějovicích. V dresu Dynama odchytal všech svých dosavadních 37 duelů v nejvyšší soutěži. Devětkrát v nich udržel čisté konto.

Další novinky