Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyMuži A

Vydra podepsal nový kontrakt

Devatenáctiletý obránce prodloužil smlouvu se Spartou

Sdílet

Patrik Vydra bude oblékat dres Sparty i nadále. Stále teprve devatenáctiletý obránce má čerstvě ve sbírce mistrovský titul. Nyní k němu přidal také novou smlouvu.
„Jsem moc šťastný, že budu pokračovat další roky v tomto krásném klubu a zároveň si moc vážím důvěry kterou ve mě Sparta dala,“ řekl Patrik Vydra po podpisu nové smlouvy.
Vydra v uplynulém ročníku úspěšné bojoval na dvou frontách. Za A-tým odehrál 5 ligových utkání. V závěru ročníku šlo o nesmírně důležité zápasy – v Liberci, v Olomouci a proti Slavii. Ve všech z nich si připsal výhru a 90 minut na hřišti. Celkově zatím v nejvyšší soutěži zapsal osm utkání.
Hráč, který prošel strahovskou akademií, zároveň nastoupil v sezoně 2022/23 do 17 duelů za naši rezervu, která obsadila celkové deváté místo v druhé lize. Ve F:NL zapsal za dva ročníky 29 střetnutí.
Patrik v minulosti působil jako kapitán sparťanské devatenáctky, za kterou si také zahrál UEFA Youth League. Vydra je zároveň českým reprezentantem do 20 let. Za národní tým v uplynulém ročníku nastoupil třikrát.
Patriku, ať jsou ty další sezony ještě lepší než ta mistrovská!

Další novinky