Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyWU-13

WU13: Porážka od chlapců Sokola Řepy

Dívky měly nekvalitní řešení situací v předbrankovém prostoru

Sdílet

V neděli nastoupila děvčata Sparty v pražské soutěži proti druhému týmu tabulky - klukům z Řep. Utkání bylo hlavně přípravou na vrchol ženské ligy, kde hrajeme v závěrečné fázi v každém utkání tzv. o všechno.
Po velice dobrém výkonu i předvedené hře postavené především na herní odvaze každé hráčky sice prohráváme, ale rozhodujícím faktorem bylo znovu neproměňování šancí. Již tradiční úvodní tlak na soupeře a nevyužité šance, které doplní až příliš snadné góly v naší síti, přinesou soupeři vedení 3:0.
Hrajeme dál a po nádherném úvodním gólu snižujeme až na rozdíl jedné trefy, vymazat vedení soupeře se zdá být po mnoha šancích pouze otázkou času. Ale jedna povedená individuální akce soupeře špatně bráněná z naší strany a je to zase o dva.
Zvedáme se a hrajeme velice dobře, ale koncovka ještě není naší dovedností. Utkání podle předpokladů prohráváme, ale víme, že nás neporazil soupeř, ale naše zatím nekvalitní řešení situací v předbrankovém prostoru. 
4. 6. 2023, 1. A třída mladších žáků
AC Sparta Praha WU13 - TJ Sokol Řepy 3:5 (1:3)
Sestava: Lerchová, Princová, Bohatová, Murgačová K., Murgačová S., Fischerová, Urbánková, Štroblová, Ambrušová, Váňová, Havlíčková, Smutná
Branky: Štroblová, Murgačová S. Smutná

Další novinky