Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

RozhovoryMuži A

Jsme dobře připraveni

Kaan Kairinen před odletem do Kodaně

Sdílet

Před odletem do Kodaně, kde náš A-tým v úterý večer čeká utkání 3. předkola Ligy mistrů, odpovídal na otázky novinářů finský záložník Kaan Kairinen. Přepis jeho odpovědí najdete v článku níže.
Před kvalifikací máte v nohách tři zápasy. Je to pro vás výhoda?
Určitě, když se navíc podíváte na výsledky zmíněných utkání, tak svým způsobem fungují také jako vzpruha pro naše sebevědomí před důležitým zápasem v Kodani.
Připravovali jste se na některé hráče Kodaně individuálně?
Nechtěl bych jmenovat přímo samotné hráče. Obecně se jedná o velmi silné mužstvo, které má ve svých řadách hodně kvality a my si na ně jako na celek musíme dát velký pozor. Řekl bych ale, že jsme dobře připraveni.
V týmu máte celou řadu Dánů, je to pro vás výhodou?
Myslím, že ano. Brian na tamním stadionu zažil mnohé a také má spoustu zkušeností s klubem jako takovým. O všechno se s námi podělil a, jak už jsem říkal, myslím, že jsme dobře připraveni.
Ty jsi v Dánsku hrál. Je to pro tebe výhoda?
Asi bych to takhle neřekl. Pravdou ale je, že jsem na kodaňském stadionu párkrát hrál, takže vím, co nás čeká.
Vybavíš si svůj poslední zápas na Parken Stadium?
Naposledy jsem tam hrál za národní tým. Bylo vyprodáno a fanoušci vytvořili úžasnou atmosféru. Myslím, že zítra to bude stejné a že nás čeká dobré utkání.
Zítra bude větrno. Máte z toho obavy?
Vůbec ne. Ať už prší, fouká nebo svítí slunce, my se za každé situace soustředíme na utkání a ostatní věci kolem neřešíme.

Další novinky