Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

RozhovoryMuži A

Evropská liga je pro nás obrovskou motivací!

Kaan Kairinen před zápasem proti Dinamu Záhřeb

Sdílet

Kaan Kairinen usedl vedle trenéra Briana Priskeho a odpovídal na dotazy novinářů před úvodním duelem play-off Evropské ligy proti Dinamu Záhřeb.
Kaane, jak velká motivace pro vás je hrát Evropskou ligu?
Samozřejmě je obrovská. A přesně víme, co tady chceme dosáhnout, protože máme jen dvě možnosti, buď Evropskou ligu, nebo Konferenční ligu. Každý to ví. Evropská liga je tou lepší možností z těchto dvou. Takže pro nás je obrovská motivace hrát Evropskou ligu.
Myslíte, že Dinamo je ještě těžším soupeřem než Kodaň nebo to vyjde podobně?
V mých očích mají oba tyto týmy obrovskou kvalitu. Víme, že Dinamo pro nás bude velmi těžkým soupeřem, ale i na tyto dva zápasy jsme dobře připraveni. Doufám, že se nám to zítra podaří ukázat na hřišti.

vjsnnbyg

Záznam tiskové konference v anglickém jazyce.
Jak velkou komplikací pro vás bylo, že jste se soupeře dozvěděli až v sobotu?
Pro nás to vůbec není téma a na tyto věci se nesoustředíme. Vždy se snažíme soustředit jen na své vlastní záležitosti a svou vlastní taktiku. A jak už jsem říkal, jsme dobře připraveni na zítřejší zápas.
Jak vnímáte to, že Dinamo odvolalo trenéra a přišlo o některé klíčové hráče?
Odpovím vám velmi podobně jako na tu předchozí otázku. Nesoustředíme se na tyto věci a snažíme se soustředit jen na sebe, abychom zítra předvedli co nejlepší výkon.
Co počasí? Jaké to pro vás je tady v Chorvatsku, vzhledem k vysokým teplotám?
Počasí se moc neliší od toho, co máme v současné době v Praze. V Praze je velké horko a tady také. Není to pro nás velký rozdíl, a to ani vzhledem k zítřejšímu zápasu.

Další novinky