Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

NovinkyMuži A

Organizační info před Slováckem

Přečtěte si před utkáním všechny důležité informace

Sdílet

Po reprezentační pauze se k životu probouzí liga, což znamená jediné - jdeme na Spartu. Už v neděli 17. zaří se opět setkáme na Letné, kde od 18:00 změříme síly se Slováckem. epet ARENA otevře své brány 90 minut před výkopem a má pro vás již tradičně přichystaný bohatý doprovodný program. Přečtětě si proto před příchodem na stadion, který je podvanácté v řadě vyprodán, všechny potřebné organizační informace.

vjsnndxm

Zákaznické centrum na Letné bude otevřeno tradičně dvě hodiny před začátkem zápasu. Brány stadionu se otevřou hodinu a půl před úvodním hvizdem, tedy v 16:30 hodin.
Pořiďte si sparťanský dres
Stavit se můžete v našem fanshopu, který pro vás bude otevřen již tři hodiny před začátkem zápasu, tedy od 15:00, a také hodinu po jeho skončení.
Užijte si předzápasový program
Dorazte včas a užijte si předzápasový program. O hudební doprovod se bude starat sparťanský DJ Dave. Můžete se těšit na tradiční střílení triček s Rudym, ČSOB Kahoot kvíz o sparťanský merch a další doprovodné aktivity. Jedno z vystřelených triček bude navíc speciální pozvánkou do poločasové soutěže Betano milonový kop
  • Zápas: AC Sparta Praha – 1. FC Slovácko
  • Datum: 17. 9. 2023
  • Soutěž: FORTUNA:LIGA, 8. kolo
  • Otevření stadionu: 16:30
  • Výkop: 18:00
  • Stadion: epet ARENA
  • Přímý přenos: O2 TV Sport
  • Rozhodčí: J. Všetečka - I. Nádvorník, J. Kubr (J. Petřík) | VAR: J. Machálek | AVAR: P. Caletka
  • Kurzy Betano: 1.42 – 4.60 – 8.00 (další sázkové příležitosti k zápasu najdete ZDE)
  • Parkování: Fanoušci mohou využít parkování na Letenské pláni.
Podpořte Nadační fond ACS
Na stadionu jsou rozmístěna sběrná místa s kontejnery, do kterých je možné vhodit kelímek a tím přispět 50 Kč Nadačnímu fondu ACS.
Nestíháte? Přenechte místo kamarádovi
Pokud se na zápas nechystáte, můžete své místo přeposlat kamarádovi. To bude možné nejpozději dvě hodiny před výkopem, tj. do 16:00 hodin. Do tohoto termínu je ale současně nutné přeposlané místo druhou osobou v profilu Sparta iD přijmout. Celý proces můžete vedle internetového prohlížeče provést také v mobilní aplikaci Sparta.
Kufry nechte doma 
Dorazte na Letnou pouze s nezbytně nutnými osobními věcmi. Nenoste s sebou prosím tedy předměty, které na stadion nepatří. Jedná se zejména o předměty, které nemůžete mít po celou dobu utkání při sobě. Odkládalní jakýchkoli předmětů do uliček a prostoru schodiště je nepřípustné. Pokud přijdete například s notebookem nebo středně velkým zavazadlem, je na individuálním posouzení bezpečnostní služby stadionu, zda budete na stadion vpuštěni.
Fanděte ze svého místa
Sledujte utkání z místa, které máte napsané na své vstupence. Nezdržujte se na schodech a neblokujte prosím přístup na tribunu.
Máte zdravotní omezení? Kontaktujte nás
Potřebujete-li ke svému pohybu zdravotnickou pomůcku, například berle, kontaktujte nás s dostatečným předstihem na e-mail bezbarier@sparta.cz, abychom pro vás mohli vyčlenit vstupenky do míst, které jsou vyhrazeny pro osoby se sníženou motorikou či jinými zdravotními problémy. Pokud tak neučiníte, vystavujete se riziku, že z důvodu vaši bezpečnosti a bezpečnosti ostatních diváků nebude možný váš přesun na daná místa a nebudete na stadion vpuštěni.

Další novinky