Ligová fotbalová asociaceChance Liga
RozhovoryMuži A

Po průběhu zápasu je bod málo

Jan Kuchta po remíze s Rangers

Sdílet

Sparta si z domácího zápasu s Rangers v Evropské lize odnáší bod. Po polovině skupiny tak má na svém kontě čtyři body. Utkání s Rangers hodnotil Jan Kuchta, který byl u situací, které mohly skončit gólem. Podívejte se na video nebo si přečtěte přepis.

vjsnnxwg

Honzo, cítil jsi, že bylo na víc než na bod?
 Myslím si, že diváci i my jsme to viděli, že rozhodně bylo na víc. Měli jsme spoustu šancí, víc vyložených šancí než Rangers, ale nedali jsme a musíme se smířit s tím bodem.
Co tomu podle tebe chybělo při těch šancích?
Myslím si, že přesnější zakončení. Ty situace byly velmi dobré. Hodně šancí jsme si vypracovali kombinační hrou. Neukázali jsme ještě to, čeho jsme schopní, ale na tomhle se dá stavět.
Ty ses dostal do zajímavých příležitostí. Která tě mrzí nejvíc?
Mrzí mě samozřejmě obě, protože třeba Asgi v druhé půli, tam jsem byl úplně sám. Našel jsem si ten prostor, jaký mám nejlepší, ale prostě jsem selhal. Co se týká té první šance, do takových situací se dostávám na tréninku i v zápase a většinou to proměňuju. Takže mě samozřejmě obě ty šance mrzí.
Máme za sebou tři zápasy skupiny. Jaký jsou Rangers tým ve srovnání s Arisem a Betisem?
Všechny ty týmy jsou kvalitní. Ne nadarmo jsou v Evropské lize. Každý zápas je těžký a důležitý. Každý ten tým má své individuality, kvalitní hráče. Týmovým pojetím jsou Rangers pro každého soupeře těžcí. Trenéři nás na to dobře připravili. Když jdeme do těch zápasů, víme, co máme hrát, jak se máme pohybovat. Pak je to pro nás snazší.
Po polovině skupiny máme na druhém místě tabulky čtyři body. Jak bereš tohle?
Musíme to brát. Dnešní zápas jsme chtěli samozřejmě vyhrát. Myslím si, že v tenhle moment po zápase je pro nás bod málo. Těch šancí jsme měli dostatek.

Další novinky