Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkySparta pomáhá

T-Mobile zápas splněných snů

I vy si můžete zahrát zápas na Letné po boku legend!

Sdílet

Přichází další šance na splnění vašeho fotbalového snu! Vydražte své místo v týmu a zahrajte si na Letné po boku sparťanských osobností – Jaromíra Blažka a Tomáše Poštulky. Brankářů, kteří jsou pevně spojeni s bohatou historií AC Sparta Praha a celého českého fotbalu. Ve hře je celkem 26 míst. Prodej dresů probíhá formou aukce, která končí ve čtvrtek 18. dubna v 19:00. Výtěžek poputuje na konto Nadačního fondu ACS. O jeho činnosti si můžete přečíst zde. Zápas se odehraje v epet ARENĚ v sobotu 1. června od 15 hodin. Samotná dražba pak bude zahájena v pondělí 15. dubna v 15:00.

T-MOBILE ZÁPAS SPLNĚNÝCH SNŮ | Poštulka vs. Blažek

Blíží se souboj dvou držitelů šesti ligových titulů se Spartou! Hned tři z nich přitom slavili Tomáš Poštulka a Jaromír Blažek společně. Kdy se vám opět naskytne příležitost vstřelit gól jednomu ze zástupců Klubu ligových brankářů, tedy gólmanovi s více než 100 vychytanými ligovými nulami? Nemůže být pochyb, že T-Mobile zápas splněných snů i tentokrát nabídne nezapomenutelný zážitek. Už víte, do kterého týmu se zařadíte?
Místa v sestavách obou legend se draží formou aukce. Ve hře je celkem 26 míst v poli. Zapojit se mohou i ženy. Jedinou podmínkou je dovršení věku 15 let. Dražba začíná v pondělí 15. dubna v 15:00 a končí ve čtvrtek 18. dubna v 19:00. Úspěšní dražitelé budou mít následně 2 dny na uhrazení celé částky.
Na co všechno se v případě úspěšné dražby můžete těšit? Vedle samotného zážitku dostanete originální sparťanský dres se jmenovkou dle vlastního výběru. Dále pak trenky, stulpny, místo v nové sparťanské kabině, předzápasové i pozápasové občerstvení. Kluboví kondiční trenéři pro vás připraví tréninkový plán, abyste byli na zápas co nejlépe připravení. Samotné seznámení týmu proběhne prostřednictvím videohovoru se svým kapitánem na platformě Teams. Pro své blízké dostanete 2x VIP vstupenky a 10x obyčejné vstupenky. Zápas pak dostanete v profesionální kvalitě na záznamu. Náš fotograf, jehož fotky dobře znáte ze sociálních sítí nebo magazínu Sparta do toho! pak nafotí hráčské i zápasové snímky také vám.
Historicky čtvrtý T-Mobile zápas splněných snů proběhne v epet ARENĚ v sobotu 1. června od 15:00. Utkání se hraje klasicky na 2x45 minut pod vedením licencovaných rozhodčích. Střídat se bude hokejovým způsobem. Základní sestavu určují oba kapitáni, tedy Tomáš Poštulka a Jaromír Blažek. Tým Tomáše Poštulky nastoupí v poli ve žlutých dresech, Jaromír Blažek poté povede spoluhráče v černém.
Přečtěte si obchodní podmínky celé akce.
Otázky, které by vás mohly zajímat:
Co když úspěšně vydražím, uhradím balíček a v mezičase před zápasem si zlomím nohu?
Svůj balíček můžete přenechat kamarádovi, ale musíte nám dát o této změně co nejdříve vědět na zapassnu@sparta.cz.
Mohu dražit místo v týmu jako dárek pro někoho?
Ano, určitě to možné je, budeme však potřebovat znát informace o hráči.
Mohou hrát i holky/ženy?
Ano, mohou si zahrát i ženy. Připravíme pro ně extra šatnu se sprchou, dresy však budou pouze pánského střihu.
Co když se stanu úspěšným vydražitelem, ale změním názor a nebudu mít o akci zájem?
I to se může stát… Pokud změníte názor, obratem nás o této skutečnosti informujte na zapassnu@sparta.cz a my se s vámi domluvíme na dalším postupu.
Vydražil jsem, ale není mi 18 let?
Nevadí, potřebujeme, abyste na akci dorazili s vyplněným souhlasem zákonného zástupce. Vzor zašleme mailem.
První T-Mobile zápasu splněných snů se uskutečnil na Letné v roce 2021. Podívejte se na fotogalerii a uvidíte, co můžete zažít i vy! Dražba bude probíhat zde.
Cenným artiklem budou bezpochyby také dresy obou kapitánů. Dražba těchto trikotů proběhne ve dnech následujících po T-Mobile zápase splněných snů a výtěžek poputuje na dobročinné účely. Tentokrát si konkrétní projekty vyberou sami Poštulka s Blažkem.

Sdílet

    Další novinky