Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA

Nový domácí dres pro sezonu 24/25 už nyní v prodeji!

InformaceMuži B

Chrám našeho klubu

Luboš Loučka po zápase s Žižkovem

Sdílet

Poprvé v roli hlavního trenéra se Luboš Loučka postavil na střídačku letenského stadionu. Jeho svěřenci v epet ARENĚ porazili Viktorii Žižkov 2:0. Hlavní trenér béčka po zápase odpovídal na dotazy novinářů.
O zápase s Viktorií Žižkov
V prvním poločase nám trochu chyběla intenzita, a to zejména v defenzivní fázi nebo v presinku. Poté jsme to zlepšili, začali jsme získávat balony a byli jsme nebezpeční. Odměnou za to byl druhý gól. Jinak si myslím, že jsme zápas měli rozhodnout dřív. Neproměněné šance by nás mohly v jiném utkání mrzet. Ale někdy to tak je, že kdybychom hráli dalších 45 minut, tak gól prostě nedáme.
O atmosféře na Letné
Mluvil jsem o tom už před zápasem, Letná je chrám našeho klubu. Jsem šťastný, že Spartě můžu ještě něco odvést. Doufám, že to vnímali i hráči. Celý proces B-týmu směřuje k tomu, aby na Letné hráli víc. Pro ně by to měla být ta největší motivace. Děkovačku jsem si užil, patří celému týmu, hráčům i realizáku. Já jsem pod tím možná podepsaný jako hlavní trenér, ale je to kolektivní práce.
O ofenzivě a neproměněných šancích
Michal Ševčík to po kratší pauze neměl jednoduché, přesto se dostal do spousty nebezpečných situací. Někdy to tak prostě bývá, že to tam nespadne. Ale stalo se to i dalším hráčům. Důležité je, že jsme se do těch šancí dostávali. Třeba jsme si góly pošetřili na další zápasy.
O Jakubu Uhrinčaťovi
Kuba má stabilní výkonnost, je to pilíř naší obranné trojice. Rychle se adaptoval na herní principy našeho týmu. Jsme s ním spokojeni.

Další novinky