Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyWU-17

Tři body z duelu s Bohemians

Béčko dorostenek zvítězilo nad Bohemians 3:0

Sdílet

Naše dorostenecké béčko přivítalo v Satalicích na sváteční středu sedmý tým tabulky DFK Bohemians 1905. První gól zapsala hned ve druhé minutě sparťanská Kateřina Murgačová a před koncem poločasu navýšila vedení Anna Koblihová. Z kraje druhé půle upravila skóre na konečných 3:0 Viktorie Smutná a všechny tři body tak zůstaly na sparťanské půdě.
Hodnocení trenérky Ivy Mocové: „Zápas proti Bohemians byl kvůli špatnému terénu velmi náročný. Naše hráčky se snažily kombinovat, ale hřiště tomu moc nepřidalo. Od všech hráček byla v zápase vidět velká snaha. První gól ve 2. minutě po krásné akci zakončila Murgačová. Akce, která snesla velká kritéria už dospělého fotbalu. I když se objevila nějaká okna v naší obraně, tým podržela brankářka Repšová, která chytla dva samostatné úniky Bohemky. Soupeř byl vyspělejší, ale naše hráčky se tvrdé hře vyrovnaly. Dnes velká pochvala pro celý tým.“
2. liga dorostenky Čechy, 22. kolo
AC Sparta Praha – DFK Bohemians 1905 3:0 (2:0)
Branky: 2. Murgačová K., 43. Koblihová, 47. Smutná
Sestava Sparty: Repšová – Vopatová, Michálková, Trnovcová, Ambrušová, Smutná, Koblihová, Váňová, Plachá, Fischerová, Murgačová K.

Další novinky