Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA

Nový domácí dres pro sezonu 24/25 už nyní v prodeji!

ReportážeWU-18

Sezona zakončena vítězně

Sparťanky zvítězily nad Slováckem 5:1

Sdílet

Sparťanky čekal na závěr sezony venkovní zápas se Slováckem. V posledním utkání ligové nadstavby sparťanky dominovaly, když během první půle vstřelily čtyři branky a po závěrečném hvizdu se radovaly z výhry 5:1.
Hodnocení trenérky Ivy Mocové: „K poslednímu zapasu se zajíždělo na hřiště Dolní Němčí, krásný areál, kde se nám poslední zápasy daří. Od první minuty náš tým předváděl velmi náročný fotbal a byl odměněn již v páté minutě gólem Truksové. To přineslo uklidnění a byla vidět spousta akcí bohužel bez gólu. Další přišel ve třinácté minutě, kdy předložila Krůtová Plaché a ta se už nemýlila.
Poločas byl 4:0 a jediné střídaní proběhlo do branky, kam přišla Chumanová. Harantová šla do útoku, kde se v 54. minutě radovala z gólu po asistenci Plaché, která ji poslala krásný centr na hlavu. Zápas nám sednul a pochvalu zaslouží celý tým. K prvnímu zápasu za WU-18 nastoupila Ella Michálková, která byla nejlepší střelkyní v druhé dorostenecké lize.“
1. liga dorostenek, 6. kolo – skupina o titul
1. FC Slovácko – AC Sparta Praha 1:5 (0:4)
Branky: 58. Sluková – 5. Truksová, 13., 31. Plachá, 45. Krůtová, 54. Harantová
Sestava Sparty: Harantová – Trnovcová, Nováková (75. Kloudová), Krůtová, Truksová, Lesáková, Jakubů (46. Chumanová), Daníčková, Balázsová, Plachá (64. Michálková), Stibůrková (61. Vopatová)
Sparťanky se v letošní sezoně umístily v lize celkově na druhém místě. Ze 24 zápasů získaly sparťanské hráčky 55 bodů a připsaly si osmnáct výher. Do sítě soupeřek vstřelily celkem přes sto gólů, a to přesně 112, a inkasovaly 37.

Další novinky