Ligová fotbalová asociaceChance Liga
Informace

Kádr rezervy na startu přípravy

Tým Luboše Loučky prošel před novou sezonou několika změnami

Sdílet

V druhé polovině června zahájila letní přípravu před sezonou 2024/2025 také sparťanská rezerva. Kromě tradičních fyzických testů na FTVS UK v Praze čekají B-tým Sparty před zahájením druhé nejvyšší české soutěže celkem 3 přípravná utkání.
Letní příprava byla zahájena úvodním tréninkem v TC Strahov již minulý týden v pondělí. První skupina hráčů také absolvovala fyzické testy na Fakultě tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy v Praze.
Tento týden se ke kádru připojí také navrátilci z hostování a mladíci z U19. Do přípravy v druhém týdnu se tedy zapojí celkem 31 hráčů. Součástí kádru jsou nadále i zranění Fall, Goljan, Horák a Lilling.
Z mistrovské U19 se společně s B-týmem začne připravovat hned 14 fotbalistů. Jmenovitě jde o Feita, Heerkense, Nováka, Cuestu, Piraliće, Rebiba, Rožánka, Říhu, Saala, Slaninu, Součka, Š. Tesaře, Vaňka a Webera.
B-tým odehraje v průběhu přípravy celkem 3 přípravná utkání, a to proti rakouskému celku St.Pölten, Hradci Králové a Jablonci. Závěrečný souboj s prvoligovým soupeřem bude zároveň generálkou před startem ligové soutěže.
Kompletní kádr B-týmu ke startu přípravy:

Boček

Michl

Slanina

Cissé

Nalezinek

Souček

Fall

Novák

Sprinz

Feit

Okeke

Stárek

Goljan

Osmani

Tesař J.

Heerkens

Cuesta

Tesař Š.

Hodouš

Penxa

Tošnar

Horák

Piralić

Váňa

Hruška

Rebibo

Vaněk

Jedlička

Rožánek

Vitarigov

Lehocký

Říha

Weber

Lilling

Saal

Sdílet

    Další novinky