Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyU-19

Program Youth League

Kdy, kde a s kým se utká sparťanská U19?

Sdílet

S postupem Sparty do ligové fáze Ligy mistrů se váže také účast sparťanského týmu do devatenácti let v její mládežnické podobě – UEFA Youth League. Utkání v této soutěži kopírují rozpis v Lize mistrů, ovšem bez dvou lednových utkání. Sparťané se tak utkají se Salzburkem, Stuttgartem, Manchesterem City, Brestem, Atleticem Madrid a Feyenoordem.

NAŠE ZÁPASY V YOUTH LEAGUE

Datum

Čas

Domácí

Hostujé

Stadion

18. září

13:00

AC Sparta Praha

FC Salzburg

FK Loko Praha

1. října

12:30

VfB Stuttgart

AC Sparta Praha

Stadion auf der Waldau

23. října

15:00

Manchester City FC

AC Sparta Praha

MCFC Academy Stadium

6. listopadu

13:00

AC Sparta Praha

Stade Brestois 29

FK Loko Praha

26. listopadu

13:00

AC Sparta Praha

Atlético de Madrid

FK Viktoria Žižkov

11. prosince

15:00

Feyenoord Rotterdam

AC Sparta Praha

Varkenoord Youth Complex

Sparťanský tým do devatenácti let tak vyzve šest stejných soupeřů, jako A tým v Lize mistrů, ovšem bez lednových zápasů v Leverkusenu a s Interem Milán. Utká se tak s celky z Rakouska, Německa, Anglie, Francie, Španělska a Nizozemska.
Svou cestu Youth League zahájí sparťané domácím zápasem se Salcburkem na stadionu FK Loko Praha. Následuje výjezd do Německa, kde utkání se Stuttgartem bude hostit stánek Stadion auf der Waldau. Ke konci října se představí proti anglickému Manchesteru City v jeho mládežnické akademii, která obsahuje sedmitisícový stadion.
V druhé polovině ligové fáze Sparta U19 přivítá Stade Brest a Atlético Madrid. Zápas s francouzským soupeřem se odehraje znovu na Loko Praha, poslední domácí zápas s celkem z Madridu se odehraje na stadionu Viktorie Žižkov. Posledním utkáním bude zápas na půdě Feyenoordu Rotterdam.

Další novinky