Ligová fotbalová asociaceChance Liga
RozhovoryUnlimited.Muži AUNLIMITED.

Změnil jsem nastavení

Rozhovor s Victorem Olatunjim po úvodní části sezony

Sdílet

Do letošní sezony vrthl ve velkém stylu. Z prvních šesti zápasů jen dvakrát figuroval v základní sestavě, přesto soupeřům nasázel čtyři góly. I díky tomu si na podzim zahraje se svými spoluhráči Ligu mistrů. Přinášíme vám rozhovor s Victorem Olatunjim, který ve čtvrtek 5. září oslavil 25. narozeniny.
Victore, jak se cítíš během první reprezentační přestávky?
Cítím se fantasticky. Zdraví zatím naštěstí také drží. Teď nás čeká pár dnů volna, na které se všichni těšíme. Budeme mít čas si odpočinout, restartovat hlavu a pořádně se připravit na nadcházející nabitý program.
Přejeme ti také všechno nejlepší k narozeninám! Máš nějaké speciální plány?
Děkuju moc. Volné dny strávím v Praze, protože toho času zase není tolik, abych někam odjel. Ale třeba se naskytne nějaká příležitost a nakonec to vyrazím někam oslavit.
Jak bys z týmového hlediska zhodnotil probíhající ročník?
Nešlo o nic jednoduchého. Snažili jsme se to brát postupně, zápas za zápasem. Žádné utkání jsme nechtěli podcenit. Zatím to snad vychází, máme jedenáct výher a dvě remízy, ale stále jsme toho moc nedokázali. Ve Spartě se totiž neustále očekává, že budete vítězit a získávat trofeje. Jako tým jsme hladoví, chceme toho v této sezoně dokázat ještě víc. Jde o delší proces, tohle byla jen první část sezony.
SPARTA iD

Celý článek je dostupný pouze přihlášeným uživatelům s aktivním předplatným Sparta UNLIMITED.

Další novinky