Ligová fotbalová asociaceChance Liga
Novinky

Přehled hráčů na hostování

Jak se daří zapůjčeným sparťanům v jiných klubech?

Sdílet

Skvělý vstup do sezony pro Patrika Vydru, který s Mladou Boleslaví postoupil do ligové fáze Konferenční ligy. Nezahálel ani Michal Ševčík, který zapsal dvě nádherné trefy v dresu Norimberku. Adam Karabec zase pravidelně nastupuje v základní sestavě HSV. Jak si vedou další sparťané, kteří na podzim hostují v jiných klubech?
Adam Karabec
Ve všech pěti soutěžních zápasech Hamburku v nové sezoně Kara figuroval v základní sestavě. Severoněmecký celek se drží tři body na dostřel od čela tabulky. Jedenadvacetiletý univerzál si zároveň připsal první bod za asistenci v úvodním kole německého poháru proti Meppenu.
Daniel Kaštánek
V podzimní části sezony si Kašty připsal zatím dva starty. V závěrech zápasů přišel svým spoluhráčům pomoct proti Teplicím a Pardubicím. Minutáž Daniel sbírá od začátku podzimu hlavně v B-týmu Východočechů.
Matyáš Kozák
Matyáš během svého působení ve Slovácku zatím naskočil do čtyřech ligových zápasů – dvakrát od úvodní minuty a dvakrát jako střídající hráč. Jednou nastoupil také za rezervu týmu z Uherského Hradiště, proti Rosicím se mu navíc podařilo skórovat.
Ondřej Kukučka
Odchovanec Hlučína naskočil v letošní sezoně do pěti zápasů druhé nejvyšší soutěže v dresu sparťanského B-týmu. Po konci zářijové reprezentační přestávky už bude sbírat zkušenosti na Slovácku. Ať se ti daří, Kuky!
Matěj Polidar
Matěj je stabilním členem základní sestavy Jablonce, ve kterém načal svou třetí sezonu na hostování. V letošním ročníku chyběl čtyřiadvacetiletý záložník pouze v našem vzájemném zápase.
Tomáš Schánělec
V prvních třech utkáních letošní sezony sbíral talentovaný útočník slušné porce minut, v zápase proti Plzni si však přivodil lehké zranění. Po drobných potížích se rozehrává v B-týmu Jablonce, za který se představil proti Ústí nad Labem a rezervě Liberce.
Václav Sejk
Žolík. Takovou startovní pozici měl Sejky v dresu Zaglebie Lubin v úvodu sezony. První branku se kapitánovi reprezentační jednadvacítky podařilo vstřelit na hřišti Lechie Gdaňsk, když čtvrt hodiny před koncem srovnával na konečných 1:1. Díky své trefě si v následujících duelech vysloužil větší minutáž. Vítěznou branku si připsal také v kvalifikačním zápase jednadvacítky v Litvě.
Filip Souček
Třiadvacetiletý středopolař v probíhajícím ročníku nejvyšší soutěže naskočil do třech duelů, ani jednou se však neobjevil v základní sestavě. Na hřiště se Filip podíval v zápasech proti Slavii, Bohemians a Pardubicím.
Michal Ševčík
Zpátky na skok do Německa, kde se rozstřílel Michal Ševčík. Ten začal ligovou soutěž na lavičce, poté ale dostal příležitost od úvodní minuty v DFB Pokalu a jeho nádherná trefa měla výrazný podíl na postupu Norimberku do dalšího kola. V základní sestavě nastoupil i o týden později v zápase třetího kola 2. Bundesligy proti Darmstadtu a dalším famózním gólem zařídil svému týmu bod.
Adam Ševínský
Adam zatím v utkáních libereckého Slovanu nechyběl ani minutu a je stabilním členem defenzivy severočeského celku. Naposledy dokázal se svými spoluhráči obrat o body Viktorii Plzeň, se kterou Liberec remizoval 1:1.
Patrik Vydra
Jedenadvacetiletý univerzál zažil skvělý vstup do sezony. Kromě domácího utkání play-off Konferenční ligy proti Paksu nastoupil ve všech utkáních v základní sestavě a s celkem z města automobilů postoupil do ligové fáze. Vydrys k tomu přispěl jednou brankou, ve třetím předkole proti H. Beer Shevě proměnil pokutový kop. Od té doby nasbíral v dresu Mladé Boleslavi také dvě asistence.

Sdílet

    Další novinky