Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyInformace

Smlouvy pro mladé sparťany

Čtyři talentovaní fotbalisté spojují svou budoucnost se Spartou

Sdílet

Své první profesionální kontrakty podepsali mladíci Hugo Sochůrek, Sebastian Pech a Tobiáš Souček. Po prodloužení smlouvy své další roky se Spartou spojil také křídelník Ondřej Penxa.
Sebastian Pech
Své následující fotbalové roky spojil se Spartou kapitán kategorie U17 Sebastian Pech. Nadějný obránce, který pravidelně nastupuje také v mládežnických reprezentačních výběrech, si dobrými výkony vysloužil podpis svého prvního profesionálního kontraktu.
Ondřej Penxa
Talentovaný křídelník má za sebou vydařenou sezonu, kdy společně se sparťanskou devatenáctkou oslavil titul a s reprezentací U17 na EURU došel až do čtvrtfinále, na čemž se sám podílel čtyřmi vstřelenými góly. I proto bratr Lukáše Penxy, kterého známe z B-týmu, prodloužil smlouvu se Spartou.
1 / 3
Tobiáš Souček
Osmnáctiletý gólman v létě začal přípravu se sparťanskou rezervou, za sebou už má však také několik tréninků s prvním týmem. Teď mladší bratr kmenového hráče Sparty Filipa Součka podepsal s letenským celkem novou smlouvu.
Hugo Sochůrek
Svůj první profesionální kontrakt podepsal také talentovaný útočník Hugo Sochůrek, který nastupuje ve výběru U17. Společně se svým spoluhráčem Sebastianem Pechem jej můžeme vídat také v reprezentačních kategoriích. V průběhu září zasáhl do dvou zápasů české sedmnáctky. Nyní spojil svou další budoucnost s Letnou a Strahovem.

Sdílet

    Další novinky