Ligová fotbalová asociaceChance Liga
Novinky

Tisk vstupenek na stadionu

Pokud nemáte smartphone, můžete si nechat vytisknout vstupenku na pokladně mezi vchody C a D

Sdílet

Od zápasu se Slovanem Liberec, který odehrajeme na Letné v sobotu 19. října od 19:00, dochází ke změně ve způsobu, jakým se fanoušci dostanou na stadion. Vstup na utkání bude nově možný pouze s digitální vstupenkou uloženou v aplikaci Sparta. Pokud ovšem nemáte chytrý mobilní telefon, vytiskneme vám vstupenku před zápasem na stadionu.
Kde si můžu nechat vytisknout vstupenku?
Zakoupenou vstupenku najdete ve svém SPARTA iD a její QR kód si zobrazíte pouze v mobilní aplikaci Sparta. Tento QR kód bude jediným způsobem, jak se dostanete na stadion, a proto je nutné mít aplikaci nainstalovanou ve svém telefonu. Pokud nemáte chytrý mobilní telefon nebo ho budete mít např. vybitý, můžete si nechat vytisknout vstupenku na pokladně mezi vchody C a D. Váš smartphone si zároveň můžete nabít u infostánků skrz powerbanku.
Co potřebuji k tisku vstupenky?
K identifikaci a následnému tisku vstupenky je potřeba znát dva konkrétní údaje z objednávky – ID konkrétní vstupenky (napsané v každém transakčním e-mailu) a e-mailovou adresu, přes kterou jste se zaregistrovali na Sparta ID a na kterou byla vstupenka zakoupena. Pokud se tyto dva údaje nebudou shodovat, a fanoušek tak neprojde dvojitou verifikací, vstupenka nebude vytištěna.
Po každém nákupu vstupenky vám na e-mailovou adresu přijde místo PDF vstupenky transakční e-mail se zjednodušeným daňovým dokladem, kde najdete ID své konkrétní vstupenky.
Další otázky a odpovědi ke zrušení PDF vstupenek najdete ZDE. Celý systém budeme zpětně vyhodnocovat a upravovat dle aktuálních potřeb. Zároveň intenzivně řešíme rozšíření internetového připojení do okolí stadionu, o čemž vás budeme informovat.
Vstupenky doporučujeme mít v aplikaci Sparta.
Vyhnete se tak případným frontám na vytisknutí vstupenky. Pokud aplikaci ještě nepoužíváte, stáhněte si ji do svého telefonu ještě dnes. A pokud chcete mít informace z první ruky, povolte si při otevření aplikace push notifikace.
Upozorňujeme na neoprávněný prodej vstupenek!
Nepořizujte si vstupenky na zápasy Sparty mimo oficiální kanály. Může se jednat o podvod, falzifikáty, nebo neoprávněný prodej za neadekvátní cenu, která není stanovena klubem. Vstupenky si kupujte výhradně přes oficiální distribuční kanál ACS.
Je zakázáno vstupenky přeprodávat. Klub nekalý prodej monitoruje a proti takovému prodeji bude podnikat právní kroky. Kupující se zakoupením přes prostředníka či překupníka vystavuje riziku zneplatnění vstupenky.
Jediná oficiální distribuce vstupenek je skrz prodejní kanál Enigoo. Žádná jiná forma prodeje vstupenek není oficiální, klub za ni neručí a potenciální kupec se vystavuje vysokému riziku, že bude podveden. Důrazně také upozorňujeme, že neexistuje žádná rezervace vstupenek. Na stadion je nutné přijít se vstupenkou, kterou máte nahranou ve svém Sparta iD a její QR kód najdete pouze v mobilní aplikaci Sparta., k žádné výměně rezervací za vstupenky přímo na stadionu nedochází.

Sdílet

    Další novinky