Ligová fotbalová asociaceChance Liga
InformaceNovinkyMuži B

Utkání béčka s Viktorií Žižkov

Rezervu čeká souboj dvou pražských týmů

Sdílet

Příští víkend vyzve sparťanský B-tým druholigového soupeře z hlavního města. Svěřenci trenéra Luboše Loučky se utkají s Viktorií Žižkov, která se momentálně v tabulce nachází na šesté příčce. Duel odstartuje poslední říjnovou neděli tradičně v půl jedenácté dopoledne. Vstupenky si můžete zakoupit ZDE.
Vzájemná historie. Tradiční soupeř. Pražská klasika. Slovní spojení, která mohou charakterizovat utkání mezi Spartou a žižkovskou Viktorií. Tyto dva celky mezi sebou sehrály už nespočet zápasů, které pokaždé vyvolávaly emoce. K vidění bylo velké množství krásných akcí, gólů, ale i legendárních fotbalistů, kteří prošli oběma celky. Řeč je například o Karlu Poborském, Marku Kinclovi, či Václavu Kadlecovi.
Souboj dvou pražských týmů odstartuje na Žižkově v neděli 27. října v tradiční dopolední čas - 10:30. Na utkání bude připravený doprovodný program. Těšit se můžete například na Kahoot kvíz o sparťanský dres podepsaný trenérem naší rezervy Lubošem Loučkou. Nudit se nebudete ani o poločasové přestávce. Prodej vstupenek odstartuje ve středu 16. října ve 12:00, zakoupit si je můžete ZDE.
Ve stejný den, kdy dojde k měření sil béčka s Viktorkou pod žižkovskou věží, sehraje důležité utkání také náš A-tým, a to na půdě Viktorie Plzeň. Po utkání rezervy můžete podpořit také Filipa Panáka a jeho spoluhráče. Z blízkého Hlavního nádraží se vlakem jednoduše přesunete právě do západočeské metropole. Výkop zápasu s Viktorií Plzeň je naplánován na neděli 27. října v 18:30.

Další novinky