Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

Novinky

Sparta Camp on Tour 2024

Sparťanské kempy se po roce opět vrací

Sdílet

V létě 2024 se uskuteční v pořadí třetí ročník sparťanských kempů pro děti, které budou probíhat po celé České republice. Na malé fotbalisty a fotbalistky zde čeká pět dnů plných fotbalové zábavy pod taktovkou našich trenérů. Neváhejte a přihlaste už teď své potomky i vy!
Děti mají na kempech možnost okusit tréninkové metody profesionálních trenérů sparťanské mládeže, naučit se nové fotbalové dovednosti, zasoutěžit si o řadu zajímavých cen, a především si užít spoustu zábavy. Další ročník Sparta Camp on Tour se uskuteční celkem v sedmi lokalitách napříč celou Českou republikou.
8. 7.-12. 7. 2024 - Český Brod, Týnec nad Sázavou
15. 7.-19. 7. 2024 - Miroslav, Tvrdonice
22. 7.-26. 7. 2024 - Postřekov
29.7.-2. 8. 2024 - Strání, Červený Kostelec
Kempy budou pořádány postupně v průběhu července a na přelomu srpna roku 2024 a potrvají vždy pět dní, od pondělí do pátku. Tréninky budou vedeny profesionálními trenéry ze strahovské akademie. Program se ovšem nebude skládat pouze z fotbalových tréninků, navíc bude obsahovat i další doplňkové aktivity. Malí fotbalisté a fotbalistky si užijí například návštěvy významných sparťanských osobností, zábavné hry nebo zajímavé soutěže. 
Své děti můžete od pondělí 4. března přihlašovat na tomto odkazu. V ceně 6 900 Kč je mimo tréninkové jednotky a občerstvení po dobu celého kempu pro každého účastníka zahrnut také uvítací balíček (tréninková sada oblečení adidas, sportovní vak a lahev na pití).
V detailu jednotlivých kempů na výše uvedené webové stránce poté naleznete veškeré potřebné informace týkající se dané lokace kempu, rámcového programu či podmínek účasti. V případě jakýchkoli dotazů nás neváhejte kontaktovat prostřednictvím e-mailové adresy: camp@sparta.cz
Těšíme se, až Vás s vašimi ratolestmi na místech, které v rámci Sparta Camp on Tour navštívíme, přivítáme a užijeme si společně spoustu zábavy!

Sdílet

    Další novinky