Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyU-12

U12 porazila o rok starší Aritmu

U12 vyhrála na Aritmě 5:1

Sdílet

Tento víkend nastoupili mladší žáci na Aritmě, která se drží za vedoucí trojicí v tabulce. Zápas to nebyl jednoduchý, ale v druhé polovině jsme soupeře přehráli a vezeme tři body za výsledek 5:1!
Od začátku se hrál velmi vyrovnaný fotbal. Soupeř se moc nehnal do útočného fotbalu a nám se nedařilo dostat do zakončení. Branky začaly padat až ve druhé třetině utkání.
První branku v zápase vsítil Ondřej Penxa až v 51. minutě. Další branku přidal hned vzápětí. V této desetiminutovce se s góly roztrhl pytel, ale třetí dala Aritma a snížila.
Třetí třetina patřila zase klukům ze Sparty, nejprve dokončil svůj hattrick Penxa a poté přidali branky ještě Adam Štýbr a Lukáš Moudrý.
Hodnocení utkání hlavního trenéra Tomáše Kabeláka: „V utkání s Aritmou jsme dlouho nemohli najít recept na hluboko postavenou obranu soupeře. Na naše průnikové akce jsme neměli dostatek prostoru a střely z dálky skvěle pochytal brankář domácích. Postupem času jsme dokázali některé ze šancí proměnit a v utkání zvítězit. V utkání jsme však podali velice průměrný výkon.“
SK Aritma Praha U13 – AC Sparta Praha U12 1:5 (0:0, 1:2, 0:3)
Branky: 51., 53., 71. Penxa, 80. Štýbr, 86. Moudrý – 55. Šaljič. Rozhodčí: Karel. Počet Diváků: 40.
Sestava ACS: Maďar, Braun, Mikuš, Kolář, Doloh, Moudrý, Duška, Hrodek, Chrastina, Kuthan, Penxa, Poturnay (K), Štýbr, Vodolán, Wölfl.
Sestava Aritma: Šmíd, Bartoš, Varhulík, Šaljič, Říha, Barčák, Klečar, Kubašta, Lassig, Mareš, Maxa, Migdal, Pavlovský (K), Medenica, Gondek.
V dalším utkání přivítáme doma v neděli 7.4. FC Tempo Praha.

Další novinky