Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyU-12

U12 doma porazila Tempo U12-13

Výsledek zápasů na obou hřištích 37:7

Sdílet

V neděli 7.4. dorazil na Strahov náš partnerský klub Tempo Praha. Utkání se hrálo na dvou hřištích. Na jednom hráli naši borci proti stejnému ročníku a na druhém proti o rok starším fotbalistům.
Na hřišti, kde se utkali dva stejné ročníky, jsme byli lepším týmem my. Kluci hráli krásný fotbal, byli stále v pohybu a bojovali o každý míč. Soupeře nepustili vůbec k ničemu a dovolili mu dát pouze jednu branku v první třetině. Zato naši kluci stříleli branky jako na běžícím páse. V první části jich dali devět, ve druhé šest a zápas uzavřeli znovu devíti brankami.
Na druhém hřišti byla hra daleko vyrovnanější. O rok starší soupeř nás nepouštěl do šancí. Ve středu pole byl daleko aktivnější a agresivnější, což nám působilo veliké problémy. Na konci druhé třetiny jsme prohrávali 4:6. Do poslední třetiny šli kluci s tím, že musejí daleko rychleji kombinovat a více se nabízet pohybem. Sparťani začali hrát efektivně a najednou byli lepším týmem. Nejen, že se jim podařilo vyrovnat, ale přidali dalších sedm branek a utkání vyhráli.
Utkání zhodnotil hlavní trenér Tomáš Kabelák: „V zápase proti stejně starému Tempu jsme v utkání dominovali. Proti o rok staršímu soupeři jsme měli 2 třetiny velké problémy hlavně sami se sebou. Soupeř hrál aktivně, napadal nás a my jsme nedokázali adekvátně reagovat. Navíc jsme dělali velké množství technických chyb a neměli dobrý pohyb. V poslední třetině jsme však utkání, hlavně ve svých hlavách, otočili.“
ACS U12 –Tempo Praha U12 24:1 (9:1, 6:0, 9:0)
Branky: 5x Nechvátal, 5x Moudrý, 4x Doloh, 4x Štýbr, 3x Uhrin, Vodolán, Hrodek, Braun
Sestava: Folprecht – Mikuš, Vodolán, Štýbr, Braun, Moudrý, Doloh, Nechvátal, Hrodek, Uhrin
ACS U12 –Tempo Praha U13 13:6 (1:2, 3:4, 9:0)
Branky: 5x Chrastina, 3x Filípek, 2x Wölfl, Princ, Penxa, Duška
Sestava: Stoulil – Princ, Kolář, Filípek, Kuthan, Penxa, Duška, Drahovzal, Chrastina, Wölfl, Krpálek

Další novinky