Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyStará garda

34. Silvestrovské derby i s Janem Kollerem!

Vstupenky v prodeji

Sdílet

Už po 34. se na Silvestra uskuteční tradiční derby mezi bývalými hráči Sparty a Slavie. V rudém dresu se fanoušci mohou těšit na jedno nové a pořádně zvučné jméno, poprvé si totiž silvestrovský duel vyzkouší nejlepší střelec české reprezentace Jan Koller!
Silvestrovské derby už od roku 1986 každoročně zakončuje sportovní dění v České republice. Rok uzavírá souboj dvou tradičních, nejslavnějších a největších českých klubů, tedy derby pražských „S“.
Tradiční rivalové Slavia a Sparta proti sobě, každý rok na Silvestra, hrají dva zápasy. V duelu internacionálů mohou nastoupit hráči nad 35 let a v derby veteránů hráči nad 45 let, kteří v minulosti oblékali dres jednoho či druhého týmu.
Derby se odehraje na umělé trávě v Edenu 31. prosince od 10:00 hodin. Program Silvestrovského derby jako již tradičně zahájí 17. derby veteránů, po něm přijde na řadu hlavní program v podobě 34. derby internacionálů.
Vstupenky je možné zakoupit z pohodlí domova v síti Ticketportal. Jednotná cena vstupenky je 200 Kč.
Předběžné nominace na derby internacionálů:
AC Sparta Praha: David Bičík – Tomáš Čížek, Tomáš Hübschman, Tomáš Jun, Jan Koller, Václav Koloušek, Štěpán Kučera, David Lafata, Marek Matějovský, Jiří Novotný, Luděk Stracený, Radek Šírl, Vlastimil Vidlička.
SK Slavia Praha: Václav Winter – Jiří Bílek, Lukáš Došek, Tomáš Hrdlička, Tomáš Hunal, Martin Hyský, David Kalivoda, Martin Müller, Tomáš Pešír, Rudolf Skácel, Mario Lička, Ivo Ulich.
Program:
10:00 Zahájení 17. derby veteránů
10:40 Konec utkání, vyhlášení nejlepších hráčů
11:00 Zahájení 34. derby internacionálů
11:30 Poločasová střelba na šampaňské
12:00 Konec utkání, vyhlášení nejlepších hráčů a přípitek
Fotogalerie z loňského derby:

Další novinky