Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyMuži B

B-tým odcestoval do Manchesteru

Rezerva se utká s Manchesterem United U21

Sdílet

Béčko čeká další mezinárodní konfrontace se soupeřem zvučného jména. Zkraje září jsme vyhráli nad West Hamem United U21, minulý týden jsme porazili na Strahově AS Monako a nyní nás čeká stejně starý výběr Manchesteru United. Zápas se hraje ve středu od 20:00 SEČ na stadionu Altrinchhamu.
V rámci letošního ročníku mezinárodního turnaje Premier League International Cupu jsme v prvním zápase skupiny B porazili West Ham United U21 na stadionu v Dagenhamu výsledkem 1:0. Jedinou branku vstřelil v prvním poločase Patrik Vydra. Dalším naším soupeřem bude mladý výběr Manchesteru United, se kterým se střetneme ve středu 26. října od 19hodin britského času na stadionu Altrincham FC na jižním předměstí Manchesteru.
Nominace na utkání s Manchesterem United U21:
Brankáři: Nalezinek, Tůma.
Obránci: Hodouš, Horák Daniel, Kukučka, Suchomel, Ševínský, Večerka.
Záložníci: Ambler, Gedeon, Horák Roman, Kaštánek, Pudhorocký, Šilhart, Váňa.
Útočníci: Novotný, Schánělec.
Letošní ročník turnaje, kterého se Sparta už v minulosti několikrát zúčastnila, se hraje formátem, kdy v každé skupině jsou 4 účastníci z Anglie a 4 týmy z Evropy. Evropské ani anglické týmy ve skupině nehrají proti sobě a mohou se potenciálně potkat až v následující playoff fázi.
Kromě West Hamu a Manchesteru United se ve skupinové fázi ještě utkáme do konce kalendářního roku s Arsenalem a po novém roce s Brightonem. Týmy mohou do utkání nasadit hráče do 21 let a k nim maximálně 3+1 hráče nad tuto věkovou hranici (3 hráče do pole a jednoho brankáře). Všechna utkání se odehrají na Ostrovech. Dalšími evropskými účastníky skupiny B kromě Sparty jsou AS Monako, PSV Eindhoven a Feyenoord Rotterdam.

Další novinky