Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
Informace

Prodej permanentek 24/25

V úterý 18. června ve 12:00 odstartuje obnova permanentních vstupenek ze sezony 2023/2024

Sdílet

V úterý 18. června ve 12:00 odstartuje obnova permanentních vstupenek ze sezony 2023/2024. Podrobné informace najdete v článku níže.
Majitelé permanentek ze sezony 2023/2024 budou mít svá místa rezervována do 21. června do 11:00 (pro obnovu místa je nutné zadat číslo permanentky). Pouze do tohoto termínu bude možné uplatnit slevu za obnovu. Zároveň je pro zakoupení permanentky nutné mít ověřené telefonní číslo v nastavení SPARTA iD účtu, bez ověřeného čísla nelze permanentku zakoupit.
Permanentkáři, kteří v minulé sezoně získali plných 36 bodů, si již nyní mohou vyzvednout ve svém Sparta iD v sekci Permanentky svůj certifikát.
Permanentku můžete zakoupit elektronicky. Následně se vám propíše do SPARTA iD účtu a mobilní aplikace. Příplatek za plastovou permanentku je 490,- Kč. Z technických důvodů na pozdější reklamace nebude brán zřetel. V rámci jednoho nákupu lze zakoupit více permanentek a zaplatit tak pouze jedno poštovné.

Pokud jste starší 65 let, tak máte možnost získat plastovou permanentku zdarma. Pro tuto variantu zvolte způsob vyzvednutí elektronicky a následně se v zveřejněných otevíracích hodinách dostavte do Zákaznického centra na Letné. Po předložení OP vám bude plastová permanentka zdarma vystavena (musí se shodovat jméno a příjmení).
UPOZORŇUJEME, že rozesílka permanentek bude probíhat nejdříve od 24. června. Budete emailem informováni o stavu Vaší zásilky.
Fáze prodeje:
18. června od 12:00 – 21. června do 11:00 PŘEDPRODEJ PRO PERMANENTKÁŘE ZE SEZÓNY 2023/24 Obnova stávajícího místa s možností uplatnění slevy za obnovu.
21. června od 12:00 – 24. června do 11:00 PŘEDPRODEJ PRO PERMANENTKÁŘE ZE SEZÓNY 2023/24 Obnova s možností změny místa, avšak bez nároku na slevu za obnovu.
25. června od 12:00 – 26. června do 11:00 – PŘEDPRODEJ PRO MAJITELE SPARTA CLUBU
Na základě zpětné vazby od fanoušků byla zařazena speciální vlna prodeje permanentek pro majitele Sparta Clubu, kteří splňují následující kritéria: členství minimálně 3+ let a v sezóně 2023-2024 zakoupené vstupenky na minimálně 5 ligových utkání. Každý, kdo splňuje kritéria, může zakoupit 2 permanentky.
26. června od 12:00 PŘEDPRODEJ PRO FANOUŠKY NA WAITING LISTU
2ks/osoba - Tato fáze bude rozdělena do několika prodejních oken až do vyprodání kapacity 10 000 míst. Fanoušky z waiting listu, kteří budou mít nárok na předprodej, budeme kontaktovat.
Kdy Vám bude permanentka doručena?
ELEKTRONICKY: V případě, že jste zvolili způsob doručení elektronicky, tak v digitální podobě svou permanentku najdete ve svém Sparta iD nebo aplikaci Sparta. nejpozději do 24 hodin od zaplacení objednávky.
POŠTOU: Pokud jste zvolili způsob doručení poštou, rozesílka permanentek bude probíhat "ve vlnách", nejdříve však od 24. června. Permanentku Vám zašleme na adresu uvedenou při nákupu a o stavu své objednávky budete informováni emailem. Stále platí, že v digitální podobě svou permanentku najdete ve svém Sparta iD nebo aplikaci Sparta. nejpozději do 24 hodin od zaplacení objednávky.
Věrnostní systém
I nadále bude v sezoně 2024/2025 platný věrnostní systém pro permanentkáře, u kterého dochází ke třem klíčovým úpravám. Tyto změny jsou reakcí na dosavadní fungování věrnostního systému a na zpětnou vazbu od vás, fanoušků.
  1. Sjednocení bodů za příchod na zápas, uvolnění místa do prodeje a darování místa kamarádovi. Nyní shodně za 1 bod.
  2. V souvislosti se sjednocením bodů dojde k úpravě bodovací škály a snížení celkového počtu bodů, které lze v průběhu sezóny nasbírat. Existovat budou dále pouze 3 bodovací pásma, přičemž ti nejaktivnější permanentkáři budou mít v následující sezóně možnost obnovit si permanentku s 10% slevou.
  3. Úprava termínu pro uvolnění místa do prodeje nejpozději do pravého poledne 2 dny před utkáním.
Více informací o věrnostním systému naleznete ZDE.
Děti na stadionu
Nejmladším sparťanům (od 2 do 15 let) nabízíme možnost získat zvýhodněné dětské permanentky. Podmínkou pro nákup dětské permanentky bude členství ve Sparta Clubu Junior. Registrací do Sparta Club Junior získáváte pro dítě slevu 50 % na permanentní vstupenku dle určené kategorie. Upozorňujeme, že tzv. dětskou permanentku nebude možné přeposílat online kamarádovi, ale bude ji možné pouze uvolňovat do prodeje. 
V případě problémů s nákupem permanentní vstupenky se obracejte na zákaznickou linku ENIGOO 222 990 020 či sparta@enigoo.cz

Sdílet

    Další novinky