Ligová fotbalová asociaceChance Liga
InformaceMuži AMuži B

Ševínský do Liberce

Talentovaný stoper stráví příští sezonu pod Ještědem

Sdílet

Talentovaný stoper, který v uplynulém ročníku vedl sparťanskou rezervu jako kapitán, se na začátku přípravy na nadcházející sezonu připojil k fotbalistům Liberce. Nyní bylo jeho roční hostování na severu Čech bez opce oficiálně dotaženo.
Nadějný střední obránce nastupoval v dresu béčka od sezony 2022/23, kdy si připsal první čtyři starty v druhé nejvyšší soutěži. Už v následujícím ročníku však nastupoval do zápasů rezervy s kapitánskou páskou. 
Pro Adama ovšem nešlo o nic nového, jelikož tuto roli často zastával již ve sparťanské akademii na Strahově, kde v této pozici vedl hned několik výběrů. V sezoně 2023/24 přispěl k záchraně B-týmu 24 starty, v nichž zaznamenal 1975 minut. Do statistik si navíc připsal jednu gólovou asistenci.
V zimě se poprvé zapojil do přípravy A-týmu, se kterým absolvoval také soustředění v Marbelle. Celkově zasáhl do tří přípravných duelů a stihl zanechat pozitivní dojem. Nyní dostane možnost zužitkovat své zkušenosti v české nejvyšší soutěži. První minuty bude sbírat v Liberci pod vedením trenéra Radoslava Kováče.
Ševo, ať se Ti hostování vydaří!

Další novinky