Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyU-19

Sparta pořádá NEXTGEN CUP

Mezinárodní turnaj pro kategorii U19

Sdílet

AC Sparta Praha aktivně vstupuje do organizace mezinárodních turnajů mládeže. Již tento měsíc, konkrétně od 27. do 31. července, pořádáme turnaj NEXTGEN CUP určený pro kategorii U19. Fanoušci se mohou těšit na zajímavé konfrontace, o které se postarají týmy z Anglie, Polska, Dánska, Rakouska a Česka.
Sparťanská mládež otevře novou sezonu ve velkém stylu, kdy ji na konci července čeká domácí turnaj NEXTGEN CUP, jehož organizátorem je právě Sparta. Na akci se představí šest klubů z pěti zemí. Konkrétně Sparta, Slavia, West Ham, Legia Varšava, Odense Boldklub a Austria Vídeň.
Rozdělení týmů do základních skupin určil los, který rozhodl takto:
Skupina A: Legia Varšava, AC Sparta Praha, Odense Boldklub. Detailní představení týmů najdete zde.
Skupina B: SK Slavia Praha, West Ham United FC, FK Austria Vídeň. Detailní představení týmů najdete zde.
Duely základní fáze jsou na programu od 27. do 29. července na Strahově. Pak na účastníky čeká den volna a turnaj vyvrcholí v závěrečný den měsíce zápasy o umístění, ve kterých se utkají mezi sebou celky na stejných příčkách tabulek. Duel o 5. a 3. místo bude hostit stadion FK Loko Praha (10:00 a 13:00). Finále se uskuteční v 18:00 v areálu SK Prosek.
Průběh turnaje můžete sledovat zde.
Rozpis základních skupin má následovnou podobu:
Vstupenky:
Na základní skupiny si můžete zakoupit celodenní vstupenky ve výši 200 Kč. Ty obsahují vždy dva zápasy, po jednom z každé ze skupiny. Vstupenky lze zakoupit pouze online přes platformu ENIGOO, přičemž pro jejich koupi potřebujete mít Sparta iD.
Přes ENIGOO jsou také dostupné vstupenky i na finálový den (31.7.). Společný lístek pro utkání o 3. a 5. místo si pořídíte za 200 Kč. Na finále jsou vstupenky k dispozici samostatně, taky ve stejné hodnotě. Detailní informace ke vstupenkám najdete zde.
Více informací ohledně turnaje budeme průběžně přidávat na web Sparty a sociální sítě sparťanské mládeže.
Těšíme se na Vás!

Další novinky