Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyBusiness

Nova Sport bude vysílat předkola

Přímé přenosy z domácích utkání v předkolech soutěží UEFA získal pro televizní trh Nova Sport, zápasy živě také v Sparta Unlimited

Sdílet

Vedení AC Sparta Praha uzavřelo partnerství se sportovními stanicemi Skupiny Nova. Na programu Nova Sport 1 či Nova Sport 2 budou vysílány přímé přenosy z domácích utkání v předkolech soutěží UEFA. Oba sportovní kanály naleznou fanoušci rovněž na Voyo. Přenosy z těchto zápasů budou k dispozici také na našem webu pro předplatitele Sparta Unlimited.
A-tým Larse Friise odehraje v průběhu letních prázdnin tři domácí utkání v předkolech soutěží UEFA, první zápas proběhne v epet ARENĚ 30. července (odveta 2. předkola Ligy mistrů).
Všechna předkola, vyjma play-off Ligy mistrů, obchodně a marketingově zajišťuje domácí klub. A s ohledem na to, že sportovní kanály Nova Sport drží vysílací práva i na hlavní fázi nejprestižnější soutěže (včetně play-off), je v tuto chvíli jisté, že Nova Sport bude ve všech případech partnerem ACS pro všechna tři domácí střetnutí, která rozhodnou o tom, jaký bude sparťanský pohárový podzim.
„Jsem rád, že jsme uzavřeli spolupráci se silným hráčem českého televizního trhu, kanály Nova Sport 1 a Nova Sport 2 sledují miliony diváků. Jsem přesvědčený o tom, že jsme připravili funkční obchodní model, který je výhodný pro obě strany. A ve výsledku pak i pro sparťanské televizní diváky,“ říká generální ředitel AC Sparta Praha Tomáš Křivda.
„Moc se těšíme na vysílání nového formátu Ligy mistrů a chceme podpořit české barvy už od kvalifikace. Proto jsme uzavřeli dohodu s ligovým šampionem a držíme palce. Budeme usilovat také o získání práv z venkovních zápasů,“ doplňuje šéf sportu na Nově Dušan Mendel.   
Abonenti Sparta Unlimited budou mít možnost sledovat domácí utkání v předkolech evropských pohárů v rámci své nové služby.

Sdílet

    Další novinky