Ligová fotbalová asociaceChance Liga
Novinky

Vstupenky již výhradně v aplikaci

V případě komplikací s připojením využijte Wi-Fi síť SPARTA-APP

Sdílet

Od zápasu se Slovanem Liberec, který odehrajeme na Letné v sobotu 19. října od 19:00, dochází ke změně ve způsobu, jakým se fanoušci dostanou na stadion. Vstup na utkání bude nově možný pouze s digitální vstupenkou uloženou v aplikaci Sparta. V případě komplikací s připojením bude v okolí stadionu zřízena nová Wi-Fi síť SPARTA-APP, která poskytne dostatečný signál k načtení vstupenky. Samotnou aplikaci stahujte, prosím, před příjezdem na stadion.
Nová Wi-Fi síť SPARTA-APP bude sloužit primárně v situacích, kdy váš mobilní internet nemá dostatečný signál na to, aby otevřel aplikaci a zobrazil vstupenku. Je proto důležité již mít nainstalovanou nejnovější verzi mobilní aplikace Sparta., jelikož kapacita připojení Wi-Fi sítě neslouží k větším datovým tokům, tudíž nezaručuje úspěšně stažení samotné aplikace, ani jejích aktualizací.
Doporučujeme tedy všem fanouškům, aby si před odjezdem na stadion zkontrolovali, zda mají v telefonu nainstalovanou nejnovější verzi mobilní aplikace Sparta. Aktualizace aplikace může zahrnovat důležité úpravy, které usnadní zobrazení vstupenky a zaručí bezproblémový vstup do epet ARENY.
Zároveň je nutné být přihlášený pod stejným SPARTA iD, pod kterým proběhl nákup vstupenek na Enigoo. Vstupenky pak budou v aplikaci dostupné v záložce „Můj účet“.
Připojení bude dostupné mezi vchody C a D, u vstupu do sektoru E a u Zákaznického centra. K přihlášení k síti není třeba vyplňovat žádné heslo.
Spolu s naším partnerem T-mobile aktivně pracujeme na zlepšení telefonního signálu na Letné. Momentálně probíhají značné investice do rozšíření a renovace infrastruktury, které budou hotovy na jaře 2025 a mají za cíl významné posílení pokrytí stadionu a jeho okolí.
„V současné době probíhá modernizace infrastruktury, která do budoucna umožní lepší pokrytí stadionu signálem a tím zkvalitnění mobilních služeb v areálu epet ARENY. Realizace a spuštění proběhne v průběhu jara 2025,“ doplňuje, Key Account Manager ve společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., Radek Mišík.
Pokud nemáte chytrý mobilní telefon nebo ho budete mít např. vybitý, můžete si nechat vytisknout vstupenku na pokladně mezi vchody C a D. Váš smartphone si zároveň můžete nabít u infostánků skrz powerbanku. Více informací o vytisknutí vstupenky najdete ZDE.
Další otázky a odpovědi ke zrušení PDF vstupenek najdete ZDE. Celý systém budeme zpětně vyhodnocovat a upravovat dle aktuálních potřeb.
Upozorňujeme na neoprávněný prodej vstupenek!
Nepořizujte si vstupenky na zápasy Sparty mimo oficiální kanály. Může se jednat o podvod, falzifikáty, nebo neoprávněný prodej za neadekvátní cenu, která není stanovena klubem. Vstupenky si kupujte výhradně přes oficiální distribuční kanál ACS.
Je zakázáno vstupenky přeprodávat. Klub nekalý prodej monitoruje a proti takovému prodeji bude podnikat právní kroky. Kupující se zakoupením přes prostředníka či překupníka vystavuje riziku zneplatnění vstupenky.
Jediná oficiální distribuce vstupenek je skrz prodejní kanál Enigoo. Žádná jiná forma prodeje vstupenek není oficiální, klub za ni neručí a potenciální kupec se vystavuje vysokému riziku, že bude podveden. Důrazně také upozorňujeme, že neexistuje žádná rezervace vstupenek. Na stadion je nutné přijít se vstupenkou, kterou máte nahranou ve svém Sparta iD a její QR kód najdete pouze v mobilní aplikaci Sparta., k žádné výměně rezervací za vstupenky přímo na stadionu nedochází.

Sdílet

    Další novinky