Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyMuži A

Admin DMK

David Moberg Karlsson ovládal sparťanský Facebook

Sdílet

Soustředění dává prostor i pro netradiční komunikaci s fanoušky. David Moberg Karlsson si v pondělí večer vyzkoušel roli správce sparťanského facebookového profilu. Odpovídal na dotazy, podělil se o svá oblíbená jídla i hudební alba a předvedl i to, jak ovládá beatbox.
Fanoušky například zajímalo, jakou jedenáctku ze současných i minulých hráčů by chtěl vést, pokud by byl trenérem. „To je těžká otázka, takhle narychlo,“ snažil se nejdřív z otázky vycouvat David. Pak ale svou ideální jedenáctku vyjmenoval: Buffon - Cafu, Nesta, Ramos, Roberto Carlos - Messi, Zidane, Nedvěd, Vieira, Ljunberg - Ibrahimović. 
„V dětství jsem měl figurky tří fotbalistů – Henryho, Ronaldinha a Pavla Nedvěda,“ odpověděl pak David na otázku, který fotbalista byl jeho idolem v dětství.
Dost prostoru věnoval David stížnostem na tropické počasí, které momentálně v Rakousku (a podle všeho i v Česku), panuje. "Vůbec mě nebaví tohle počasí. Podívejte, jak je v mém rodném městě,“ napsal David a přidal náhled počasí ze švédského Mariestadtu. Tam bylo v pondělí příjemných patnáct stupňů. Někteří fanoušci si ve videích Buď v týmu všimli toho, že David si po každém tréninku užívá studenou koupel v barelu s ledem a ptali se ho, jak dlouho tam většinou vydrží: „Po každém tréninku tak deset minut,“ odepsal Karlsson.
Na otázku, kdo je největším vtipálkem kabiny odepsal, že Lukáš Štetina a na dotaz, co si myslí o Adamu Hložkovi, zase odvětil, že je to skvělý kluk, ale musí zapracovat na své angličtině.
DMK ale na našem Facebooku také zatancoval, předvedl své umění v beatboxu anebo představil své oblíbené herce, hudební desky nebo svá nejmilejší jídla! Podívejte se!
1 / 6

Další novinky