Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyMuži A

Cena kabiny 2021

Nejlepším hráčem zvolen LK37

Sdílet

Tak jako tradičně, i na konci sezony 2020/2021 si sparťanští fotbalisté zvolili mezi sebou nejlepšího hráče kabiny. Vítězem se stal Ladislav LK37 Krejčí, který dostal celkem čtrnáct hlasů. Na druhém místě skončil nejlepší sparťan sezony podle hlasování fanoušků, Adam Hložek, který od spoluhráčů dostal sedm hlasů. Na video z hlasování se podívejte na Youtube!
„Hráčem sezony pro mě byl Láďa Krejčí mladší. Měl skvělou efektivitu a dal spoustu důležitých gólů, ale hlavně jsem u něj viděl velký herní progres. Za celou dobu, co jsem ve Spartě, se hodně změnila jeho role a jeho růst je obrovský. Doufám, že se nezastaví a bude pokračovat dál,“ řekl při své volbě kapitán Bořek Dočkal.
Podívejte se, jak na ocenění od spoluhráčů reagoval sám Ladislav Krejčí:
O nejlepšího hráče kabiny se hlasovalo už sedmou sezonu v řadě. V minulých letech si ocenění od spoluhráčů odnesli: David Lafata (2015), David Bičík (2016), Vjačeslav Karavajev (2017), Lukáš Štetina (2018), Adam Hložek (2019) a Dávid Hancko (2020). Zatím se tedy nikomu nepovedlo získat ocenění vícekrát, byť Adam Hložek k tomu letos měl blízko.
Na fotce výše vidíte loňského vítěze Dávida Hancka. Letos byl tedy nejlepším hráčem zvolen LK37! Gratulujeme k vítězství a těšíme se na další sezonu, Krejdo!

Další novinky