Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyMuži A

Christian Frýdek prodloužil smlouvu, hostovat bude v Hradci

Dvacetiletý záložník podepsal kontrakt na tři roky

Sdílet

Christian Frýdek podepsal se Spartou novou smlouvu na tři roky. Klub se rovněž dohodl s Hradcem Králové na ročním hostování dvacetiletého záložníka.
Christian absolvoval letní přípravu s A-týmem Sparty. Nastoupil k přípravným duelům s Benešovem, Kluží a Dynamem Moskva. Šest dní po začátku nové ligové sezony podepsal se Spartou tříletý kontrakt. „Je to znamení, že se mnou ve Spartě počítají. Doufám, že se co nejdřív vrátím a budu hrát na Letné,“ přeje si po podpisu nového tříletého kontraktu Christian Frýdek.
Mladší bratr Martina Frýdka dostal povolení s Hradcem Králové trénovat už v tomto týdnu. „Odcházím především proto, abych co nejvíc hrál. Myslím, že v Hradci, který má navíc nejvyšší ambice postoupit do první ligy, mám větší příležitost hrát,“ dodal Frýdek.
Rodák z Leverkusenu prošel strahovskou akademií. V sezoně 2017/18 hostoval v druholigové Vlašimi a nastoupil k osmi utkáním. V minulém ročníku hrál v Táborsku. Ve 25 zápasech vstřelil 3 góly. Nyní Christiana čeká angažmá v rodišti jeho otce, Martina Frýdka staršího, který právě v Hradci odstartoval  velkou kariéru, která ho přivedla mezi legendy Sparty.
Ať se ti v Hradci daří, Kikine!

Další novinky