Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyWU-9

Čtvrté místo na turnaji na Braníku

Z pěti zápasů mladé sparťanky vyhrály dva

Sdílet

Sparťanská mladší přípravka se v neděli 10.3. zúčastnila halového turnaje pro hráče a hráčky ročníku narození 2011 a mladší na pražském Braníku.
Úvodní zápas s 1. FK Příbram byl jednostranný. Kluci z Příbrami nedali sparťankám žádnou šanci. Rychle napadali  rozehrávku a tím došlo k přečíslení. Z toho pramenilo hodně šancí a v deseti případech se kluci nemýlili. Krom toho mnoho šancí pochytala ještě Alice v brance. 

Po nepovedeném zápase s Příbramí čekalo na Spartu utkání s ČAFC. Do branky nastoupila Bára Lišková, která výborně doplňovala hráčky v poli a při jednom vyjetí z branky si troufla projet celým hřištěm, výborně zakončila a poslala Spartu do vedení. Následovalo další marné dobývání branky soupeře. Sparťanky sice ČAFC přehrávaly, ale nedokázaly přidat další branky a potvrdit tak vítězství v turnaji.

Do dalšího utkání s SS Ostrá se do branky postavila Zuzka a po dvou smolných brankách dívky dokázaly už jen zkorigovat na konečných 1:3.  Jedinou branku vstřelila v závěru utkání Bára Lišková.

Předposlední utkání se Zelenčí nezastihlo Spartu v té nejlepší formě. Osobní souboje dívky prohrávaly, byly nedůrazné v soubojích a z toho pramenily chyby, po kterých inkasovaly. V brance se snažila Dianka, ale ačkoliv několik střel pochytala, tak čtyřem střelám zabránit nestačila.

Poslední utkání s Duklou JM dívky zvládly výborně a s velkou chutí si zahrály fotbal. Po celém dopoledni si sparťanky vzaly některé rady k srdci a byla vidět výborná souhra, po které padla úvodní branka Báry Liškové. Bára pak přidala ještě další dvě branky a po jedné brance si připsaly Alice Kašparová a Gábina Němečková. Poslední utkání v brance odchytala Anička Michněvičová.

Výsledky:
ACS - 1. FK Příbram 0:10 ACS - ČAFC 1:0 (Lišková) ACS - SS Ostrá 1:3 (Lišková) ACS - Tygři SK Zeleneč 0:4 ACS - Dukla JM 5:1 (Lišková 3, Kašparová, Němečková)   Sestava: Alice Kašparová, Gabriela Němečková, Barbora Lišková, Diana Norková, Zuzana Milíčková, Michaela Milíčková, Anna Michněvičová, Natálie Kamitzová   Celkové pořadí turnaje: 1. 1. FK Příbram 2. SS Ostrá 3. Tygři SK Zeleneč 4. AC Sparta Praha dívky 5. ČAFC 6. FK Dukla Praha Jižní Město

Další novinky