Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyU-12

Derby kategorie U12

Mladší žáci vyhráli derby 10:0

Sdílet

Mladší žáci se v přípravě utkali se Slavií Praha. Pro naprostou většinu kluků to byla první zkušenost na velkém hřišti. Kluci se ale nezalekli velkého prostoru ani slavného soupeře a v utkání dominovali.
AC Sparta Praha – SK Slavia Praha 10:0 (4:0)
Branky: 10. Kotíšek M., 14. Kotíšek V., 27. Kotíšek M., 34. Štěpánek, 40. Jandovský, 43.Dýcka, 45. Jandovský, 46. Dýcka, 47. Topič, 51. Jandovský.
AC Sparta Praha: Stoulil – Amler, Jeřábek, Spizzirri, Pospíšil – Topič (Petrák), Kotíšek M. (Střeska), Kotíšek V. (Tomáš), Dýcka – Jandovský, Holinka (Štěpánek).
Utkání zhodnotil hlavní trenér kategorie Matyáš Kudela: „V našem vůbec prvním utkání na velkém hřišti jsme porazili takto velkým rozdílem výborného soupeře, takže z toho máme všichni velkou radost. Nerad kluky příliš chválím, ale tentokrát to musím udělat, protože zápas zvládli skvěle. Ze začátku utkání se kluci s velikostí plochy a počtem hráčů na hřišti trochu prali, výběr místa při kombinaci nebyl správný, ale velmi brzy si zvykli, začali více využívat křídelních prostorů a Slavii od prvního gólu přehrávali. Měli jsme moc dobrý pohyb, řešili jsme dobře rychlé protiútoky a ve velkém počtu hráčů se dostávali do zakončení, které jsme měli velmi přesné. Naši obránci byli spolehliví a dobře organizovaní. Prezentovali jsme se důraznou a zdravě agresivní hrou a moc dobrými individuálními výkony hráčů.“

Další novinky