Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
AnketyMuži ASPARTA iD

Gól zápasu proti Plzni

Vyberte nejlepší trefu z utkání proti Viktorii

Sdílet

Přibližně v tuto dobu vám po každém vyhraném utkání této sezóny nabízíme hlasování Sparťan zápasu, v němž vybíráte, komu se nejvíc povedl předchozí duel. Tentokrát to ale bude trochu jinak. Sparťané odvedli na trávníku perfektní týmový výkon, rozdrtili úřadující šampiony 4:0 a všichni odehráli velmi dobré utkání. Nechceme vás proto stavět do pozice, v níž byste museli vybírat toho nejlepšího z nejlepších. Sobotní zápas prostě vyhrála Sparta jako tým a každý na hřišti měl na tomto úspěchu zásadní podíl, tak se bude na tento duel vzpomínat. Místo volby nejlepšího hráče vám tak nabízíme, abyste ze tří branek ze hry vybrali tu, která se vám nejvíc líbila. Té pak bude věnované tradiční video v průběhu příštího týdne. Hlasovat můžete do pondělních 16:00.
Možná vás nejvíc oslovila první branka zápasu, kterou už v desáté minutě vstřelil Adam Hložek. Po spolupráci s Bořkem Dočkalem zprava odcentroval Guélor Kanga, Benjamin Tetteh pomohl rozptýlit hostující obranu a Hložan se po zakončení hlavou poprvé ve své kariéře zapsal mezi ligové střelce. Tím vytvořil nový rekord, když se ve věku 6 071 dní stal nejmladším střelcem historie české ligy. Pokud chcete dát svůj hlas právě jeho trefě, neváhejte!
Dalším gólovým debutantem zápasu se stal Michal Sáček. U něj rozhodně nešlo o prolomení věkového rekordu, protože ve svých dvaadvaceti letech kope ve Spartě už čtvrtou sezónu. Rozhodně to ale nijak neumenšuje jeho radost z první trefy v rudém dresu. Sáček zakončil po přihrávce od Hanouska, kroucený míč zapadl přesně za levou tyč branky, kterou hájil Aleš Hruška. Pokud jste byli na stadionu, tahle trefa vás musela nadchnout. Dáte jí svůj hlas?
SPARTA iD

Celý článek je dostupný pouze přihlášeným uživatelům.

Další novinky