Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
InformaceMuži A

Info před Jabloncem a předprodej do Budějovic

Přečtěte si důležité zápasové informace

Sdílet

V sobotu nás čeká druhé utkání nového ročníku FORTUNA:LIGY. V Generali Areně přivítáme Jablonec, zápas začíná v 19:30. Připomínáme, že občerstvení na celém stadionu lze platit i kartou. Před utkáním bude zároveň probíhat předprodej vstupenek na utkání třetího kola v Českých Budějovicích.
Parkovat můžete na Letenské pláni, podzemní garáže nebudou v sobotu pro fanoušky otevřeny.
Zákaznické centrum na Letné bude otevřeno tradičně dvě hodiny před výkopem a samotný stadion se otevírá hodinu a půl před úvodním hvizdem, tedy v 18:00.
Vstupenky jsou tradičně na Ticketportalu, případně je bude možné nakoupit v den zápasu na pokladnách stadionu, které otevírají ve 16:30.
Upozorňujeme fanoušky, že v den zápasu není možné zakoupit celosezonní permanentky!
Na zápas s Jabloncem platí podmínka od DK LFA. Pokud by ze strany našich fanoušků došlo k použití dělbuchů nebo masivnímu odpálení pyrotechniky, budeme muset odehrát jedno domácí utkání bez našich fanoušků v kotli!
Připomínáme, že na stadiou je možné za občerstvení platit bezkontaktními kartami!
Poločasová soutěž
I v nové sezoně můžete v poločasové soutěži Tipsport vyhrát nový iPhone! Přijďte proto včas, abyste si před utkáním chytili Tipsport balíček s pozvánkou do soutěže!
PŘEDPRODEJ VSTUPENEK DO BUDĚJOVIC
Před sobotním zápasem proti Jablonci proběhne předprodej vstupenek na další ligové kolo v Českých Budějovicích, které se hraje v pondělí 29.7. od 18:00. Celkem máme k dispozici 346 vstupenek od sektoru Sparty. Cena jedné vstupenky je 200,-Kč.
1.vlna: Přednost mají permanentkáři a členové Spartu Clubu, pro ně budou vstupenky k dispozici před utkáním s Jabloncem od 16:30 na pokladně č.1 až do začátku utkání. Prodej bude probíhat ve formátu 1 karta = 1 vstupenka.
2.vlna: Volný prodej bude po zápase na stejném místě. Jedna osoba bude moci zakoupit 2 vstupenky.
3.vlna: Pokud ani po druhé vlně nebudou vstupenky prodané, budou k dispozici v následujícím týdnu v Zákaznickém centru v jeho obvyklé otevírací době. Případný zbytek pak bude k dispozici v den utkání na pokladně stadionu v Českých Budějovicích.
Pro všechny vlny prodeje platí, že platba je možná pouze v hotovosti!
  • Zápas: AC Sparta Praha – FK Jablonec
  • Datum: 20.7. 2019
  • Soutěž: FORTUNA:LIGA, 2. kolo základní části
  • Výkop: 19:30
  • Stadion: GENERALI Arena  
  • Rozhodčí: Miroslav Zelinka - Jan Paták, Pavel Vlasjuk
  • Přímý přenos: O2 Sport
  • Kurzy Tipsport: 1,71 - 3-61 - 5,55 (další sázkové příležitosti k zápasu najdete ZDE)

Další novinky