Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyU-12

Interliga mladších žáků

U12 & U13 se střetly s Ostravou a Zlínem

Sdílet

Mladší žáci odjížděli na další kolo Interligy do Zlína. Zde se utkali s domácím celkem a také s Baníkem Ostrava. Obě kategorie vezou plný počet bodů.
Interliga Zlín U12
AC Sparta Praha U12 – Baník Ostrava U12 2:0(1:0)
Branky: Pospíšil, Kotíšek M.
AC Sparta Praha U12 – Fastav Zlín U12 4:1 (2:0)
Branky: Dýcka, Čáp, Jandovský, Holinka.
AC Sparta: Jakisch, Stoulil – Pospíšil, Jeřábek, Amler – Dýcka, Čáp, Kotíšek M., Kotíšek V., Sochůrek, Střeska, Hroník – Holinka, Jandovský.
Utkání zhodnotil hlavní trenér kategorie Matyáš Kudela: „Pro kluky bylo velmi náročné odehrát tři zápasy během jednoho dne, navíc po dlouhé cestě do Zlína. Zvládli to ale skvěle a hlavně první zápas s výborným Baníkem se chlapcům moc povedl. Rychle a přesně jsme kombinovali, hráli agresivně, přímočaře a dařilo se nám obcházení jeden na jednoho. Ve druhém zápase proti Zlínu už naše hra nebyla tak dobrá. Hlavně první poločas jsme složitě kombinovali středem hřiště, kazili jednoduché věci a nepohybovali se tak dobře, jako proti Baníku.  O to víc však kluci bojovali, a právě bojovností a nasazením tyto nedostatky napravili a zaslouženě jsme po krásných gólech zápas vyhráli.“
Interliga Zlín U13
AC Sparta Praha U13 – Baník Ostrava U13 9:0 (6:0)
Branky: 3x Doloh, Nechvátal, Kolář, Duška, Penxa, Krpálek, Wölfl
AC Sparta Praha U13 – Fastav Zlín U13 8:2 (1:2)
Branky: 2x Doloh, 2x Penxa, 2x Wölfl, Duška, Krpálek
AC Sparta: Stehlík, Maďar – Uhrin, Hrodek, Poturnay, Mikuš, Krpálek, Vodolán, Doloh, Duška, Kuthan, Moudrý, Kolář, Štýbr, Nechvátal, Wölfl, Penxa.
Utkání zhodnotil hlavní trenér kategorie Tomáš Kabelák: „Kromě prvního poločasu se Zlínem jsme se prezentovali nápaditou kombinační hrou. Snažili jsme se hrát na minimální počet doteků, což se nám poměrně dařilo. Navíc jsme byli nebezpeční kolem pokutového území a i v něm, což vyústilo ve velké množství gólů.“

Další novinky