Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyMuži A

Jak bydlíme v Bad Leonfeldenu

Rozdělení pokojů na soustředění

Sdílet

Sparťanům začíná druhý týden na letním soustředění v rakouském Bad Leonfeldenu. V hotelu Falkensteiner mají veškerý servis, který je potřeba a zároveň se tu už cítí skoro jako doma. Sparta je tu totiž už poněkolikáté a dobře zná místní klidné prostředí uprostřed lesů a luk.
Hotel Falkensteiner slaví letos desetileté výročí od svého založení a za tu dobu si získal oblibu sparťanů, kteří sem jezdí pravidelně. V galerii si můžete prohlédnout, jak vypadá samotný hotel i jeho vybavení od fittnes centra, bazénu až po prostory v okolí hotelu.
1 / 10
Mnoho fanoušků se každoročně zajímá o rozdělení hráčů na pokojích. Platí například to, že mladí hráči v týmu tradičně bydlí pospolu. Proto nepřekvapí, že na jednom pokoji společně nejdete třeba Christiana Frýdka s Hugem Janem Bačkovským nebo Dominika Plechatého s Janem Fortelným.
Na druhou stranu, toto pravidlo připouští i výjimky. Třeba Adam Hložek tráví volný čas mezi tréninky na pokoji s Lukášem Štetinou. Další pokoje jsou rozdělené podle národností, takže společně najdete Andreasa Vindheima s Davidem Mobergem Karlssonem nebo Uroše Radakoviće se Srdjanem Plavšićem.
Rozdělení hráčů na pokojí na soustředění v Bad Leonfeldenu:
Dominik Plechatý + Jan Fortelný
Hugo Jan Bačkovský + Christian Frýdek
Lukáš Štetina + Adam Hložek
Martin Frýdek + Milan Heča
Ondřej Zahustel + Michal Sáček
Guélor Kanga + Florin Nita
Benjamin Tetteh + Costa
Andreas Vindheim + David Moberg Karlsson
Uroš Radaković + Srdjan Plavšić
Michal Trávník + David Lischka
Martin Hašek + Matěj Hanousek
Hráči, kteří bydlí samostatně:
David Bičík, Semih Kaya, Tal ben Chaim, Libor Kozák, Ladislav Krejčí

Další novinky